Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 721 kJ / 2 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,42 g |
Tuky | 24,60 g |
Vláknina | 47,30 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 478,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špalíčky od Toničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO6v
Moje poznámka
Špalíčky od Toničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO6v
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 4 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 13 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno před 22 hodinami
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
RomanaMonika před 7 minutami
Jednoduché langoše
teminova.martina před 47 minutami
Housky nebo rohlíky
teminova.martina před 49 minutami
Pečený lilek s kuskusovou náplní
bludicky před 1 hodinou
Kuřecí polévka s brokolicovými taštičkami
bludicky před 1 hodinou
Jemná kynutá tvarohová bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Mandarinková bábovka
Iwana666 před 1 hodinou
Farská bábovka
Iwana666 před 2 hodinami
Frankfurtská polévka
jvsjvrj před 2 hodinami
Tématické fráze:
dobroty od toničky,
špalíčky,
bramborové špalíčky se zelím a uzeninou,
bramborové špalíčky se zelím,
bramborove špaličky,
spalicky recepty,
špalíčky se zelím,
bramborové špalíčky s cibulkou,
spalicky recept,
bramborové špalíčky s krupičkou,
bramborové špalíčky z hladké mouky,
babiččiny bramborové špalíčky,
špalíčky uzené zelí,
moučníky od toničky,
bramborové špalíčky s uzeným,
uzene veprove s bramborovymi spalicky,
tonicko.e stránky,
bramborové špalíčky videorecept,
bramborove špliky nakup,
spalicky zeli maso
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
mouka výběrová,
sůl,
vegeta,
vejce,
maso uzené,
klobása,
cibule,
česnek
Komentáře (15)
Tenhle způsob jsem neznal, já vždycky pracně balil maso do těsta, a ono se mi to trhalo, a já měl na sebe vztek a trhalo se to víc. Změním tedy postup a bude vyhráno. Díky Jano moc.