Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 721 kJ / 2 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,42 g |
| Tuky | 24,60 g |
| Vláknina | 47,30 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 281 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 478,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špalíčky od Toničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO6v
Moje poznámka
Špalíčky od Toničky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NO6v
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 3 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 5 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 14 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 18 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 20 minutami
Posvícenské ořechy
brtna před 31 minutami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 38 minutami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 2 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 2 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 2 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 2 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 2 hodinami
Tématické fráze:
dobroty od toničky,
špalíčky,
bramborové špalíčky se zelím a uzeninou,
bramborové špalíčky se zelím,
bramborove špaličky,
spalicky recepty,
špalíčky se zelím,
bramborové špalíčky s cibulkou,
spalicky recept,
bramborové špalíčky s krupičkou,
bramborové špalíčky z hladké mouky,
babiččiny bramborové špalíčky,
špalíčky uzené zelí,
moučníky od toničky,
bramborové špalíčky s uzeným,
uzene veprove s bramborovymi spalicky,
tonicko.e stránky,
bramborové špalíčky videorecept,
bramborove špliky nakup,
spalicky zeli maso
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
mouka výběrová,
sůl,
vegeta,
vejce,
maso uzené,
klobása,
cibule,
česnek
Komentáře (16)
Tenhle způsob jsem neznal, já vždycky pracně balil maso do těsta, a ono se mi to trhalo, a já měl na sebe vztek a trhalo se to víc. Změním tedy postup a bude vyhráno. Díky Jano moc.