Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 807 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,36 g |
Tuky | 14,71 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 2,08 g |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 47,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Moje poznámka
Kachní jatýrka v bagetce na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0B2G
Nejnovější recepty
Mrkvová bábovka
Přidáno před 4 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 7 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 13 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno před 22 hodinami
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Koláč z lišek
Přidáno 6. 10. 2025 14:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 19 minutami
Koláč s hruškami
Jessie před 1 hodinou
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 2 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 2 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 3 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 4 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 4 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 5 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 6 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
Jindriskas před 6 hodinami
Tématické fráze:
bageta s kachním masem,
játra na víně, provencálské koření,
kachní jatýrka,
vepřové maso na sečuanský zpusob,
kachní játra s bagetkou,
jatra v bagetce
Suroviny:
játra kachní,
koření provensálské,
pepř sečuánský,
protlak rajčatový,
sůl,
balsamico,
omáčka worcesterová,
paprika čerstvá červená,
cibule červená,
česnek,
bageta
Komentáře (11)