Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 284 kJ / 2 936 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 89,19 g | 
| Tuky | 65,79 g | 
| Vláknina | 46,85 g | 
| Cholesterol | 45 mg | 
| Sodík | 6,51 g | 
| Sůl | 16,00 g | 
| Sacharidy | 473,35 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vícezrnný kváskový chléb se sádlem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq30
Moje poznámka
					 
				
Vícezrnný kváskový chléb se sádlem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq30
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 34 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							domácí chleba se sádlem, 
						
						
							kváskový rohlík, 
						
						
							vícezrnný rohlík recept, 
						
						
							domací chléb se sádlem, 
						
						
							chléb krkonošský recepty, 
						
						
							vicezrnny kvaskovy chleba, 
						
						
							vícezrnný kváskový chleba recept, 
						
						
							recept na cleba hrnkový, 
						
						
							pečeme s sádlem, 
						
						
							recept na krkonošský chleba, 
						
						
							recepty na kvaskovy cleba, 
						
						
							recept na cleba, 
						
						
							recept vicezrnny rohlik, 
						
						
							vícezrnný chleba, 
						
						
							chléb vícezrnný, 
						
						
							vícezrnný kváskový chléb, 
						
						
							vícezrnný chléb recept, 
						
						
							vicezrnny domaci chleba, 
						
						
							krkonošský  chléb, 
						
						
							chleba z pekárny se sádlem
						
					
						Suroviny:
						
							kvas žitný, 
						
						
							voda, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							mouka chlebová pšeničná, 
						
						
							mouka žitná chlebová, 
						
						
							mouka špaldová hrubá, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							vločky ovesné, 
						
						
							kvasnice
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (9)
1. vypěstuješ sama
2. koupíš sušený např. v DM Drogerii
3. možná prodává vaše pekárna
vypěstování kvásku:
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=4366
nebo
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=7070
nebo smícháš trochu vlažné vody + žitnou celozrnnou mouku, hustota jako asi na lívance, necháš vzejít do druhého dne, druhý den trochu odebereš, přidáš vody + mouky zase hustota jako na lívance (ne řídký) pozor - druhý den je velmi bouřlivá reakce, a tak jedeš pár dní, odebrané můžeš dávat do chleba, já už pak neodebírám vždycky, občas jen přidám vody a mouky