Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 592 kJ / 620 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,67 g |
| Tuky | 4,48 g |
| Vláknina | 18,53 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,39 g |
| Sůl | 3,45 g |
| Sacharidy | 95,50 g |
Postup přípravy
Podáváme posypané parmazánem.
Zveřejněno 14. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákové rizoto se šmakounem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vk9L
Moje poznámka
Tuňákové rizoto se šmakounem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vk9L
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 11 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 12 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 12 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 12 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 13 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 14 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 14 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 15 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 15 hodinami
Tématické fráze:
recepty z tunáka v oleji,
rizoto s tunakem do trouby,
šmakoun recepty,
rizoto z tuňáka,
vaříme ze šmakouna,
recept na rizoto z tunaka,
recepty se šmakounem,
rizoto cuketa tunak rajce,
rýže s tunakem,
recepty ze šmakouna,
vaříme se šmakounem,
rizoto se šmakounem
Suroviny:
rýže,
šmakoun,
tuňák v konzervě,
rajče sušené,
kukuřice,
hrášek sterilovaný,
cibulka jarní,
česnek,
nať petrželová,
vývar zeleninový,
olej olivový,
parmazán,
pepř,
sůl,
tymián,
máslo
Komentáře (4)