Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQyl
Moje poznámka
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQyl
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 3 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 7 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 22 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 9 minutami
Šunkofleky
Kajkajak před 13 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 16 minutami
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 1 hodinou
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s ananasem
olapolap před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 2 hodinami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 2 hodinami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
játra s fazolkami,
fazole s játry,
krutí jatra na divoko,
krutí játra recepty,
vepřové plátky na divoko s s fazolkami,
játra se zelenými fazolemi,
vepřové plátky,
kruti se zelenymi fazolky,
restovaná vepřová játra recepty,
kýta s játry a fazolí,
krůtí játra s fazolemi,
játra s fazolema,
veprove jatra s fazolemi,
veprove jatra s fazolkou,
šlehané fazole recept,
vepřová játra s fazolemi,
vepřové plátky s fazolkami,
kroupy s játry,
krutí plátek na fazolkách,
krůtí plátek na fazolích
Suroviny:
kýta vepřová,
játra krůtí,
fazolky zelené,
koření,
šlehačka,
cibule,
sůl,
olej
Komentáře (6)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0