Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 677 kJ / 2 791 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,15 g |
| Tuky | 37,90 g |
| Vláknina | 39,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,52 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 494,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehoučký pivní kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79EG
Moje poznámka
Lehoučký pivní kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79EG
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 8 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 13 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 1 hodinou
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 3 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 3 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 4 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 6 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
kváskový chléb,
čím nahradit kvasnice,
pivní chléb,
domácí kváskový chléb,
pivní chleba,
kváskový chléb recept,
pečeme s etou,
chleba z pivních kvasnic,
jak nahradit kvasnice,
pivní chléb s kváskem,
jak nahradit kvasnice kváskem,
chleb z pivnich kvasnic,
kuchařka pečeme s etou,
pivní chleba z domácí pékárny,
pivní kvasnice,
čím nahradit chleba,
recepty kváskový chléb,
kvaskový chléb recepty,
pivni chleb recept,
recept na kváskový chléb
Suroviny:
kvas žitný,
pivo světlé,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
olej,
otruby,
sůl,
kmín celý,
kvasnice
Komentáře (12)
A zrovna tenhle chleba má úplně jinou konzistenci než většina ostatních, je opravdu jako peříčko. Isahu, vlhký je jen nepatrně po vyndání z pekárny a hutný ani trochu. A taky jsem výjimečně vynechala semínka, která moje dcera zbožňuje.
Přesto mě, holky, klidně vypískejte