Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 677 kJ / 2 791 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,15 g |
Tuky | 37,90 g |
Vláknina | 39,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,52 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 494,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehoučký pivní kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79EG
Moje poznámka
Lehoučký pivní kváskový chléb
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/79EG
Nejnovější recepty
Bezinkový sirup
Přidáno před 28 minutami
Dýňová marmeláda s džusem
Přidáno před 12 hodinami
Pečený hruškový čaj
Přidáno před 12 hodinami
Hrušková povidla se skořicí
Přidáno před 13 hodinami
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 13 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso s kapustou
LucieBicanova před 1 hodinou
Pestrý zeleninový salát s nivou a lehce pikantní zálivkou
Eva z HK před 2 hodinami
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 3 hodinami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 3 hodinami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Anche před 4 hodinami
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 5 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 6 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 6 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 11 hodinami
Tématické fráze:
kváskový chléb,
čím nahradit kvasnice,
pivní chléb,
domácí kváskový chléb,
pivní chleba,
kváskový chléb recept,
pečeme s etou,
chleba z pivních kvasnic,
jak nahradit kvasnice,
pivní chléb s kváskem,
jak nahradit kvasnice kváskem,
chleb z pivnich kvasnic,
kuchařka pečeme s etou,
pivní chleba z domácí pékárny,
pivní kvasnice,
čím nahradit chleba,
recepty kváskový chléb,
kvaskový chléb recepty,
pivni chleb recept,
recept na kváskový chléb
Suroviny:
kvas žitný,
pivo světlé,
voda,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
olej,
otruby,
sůl,
kmín celý,
kvasnice
Komentáře (12)
A zrovna tenhle chleba má úplně jinou konzistenci než většina ostatních, je opravdu jako peříčko. Isahu, vlhký je jen nepatrně po vyndání z pekárny a hutný ani trochu. A taky jsem výjimečně vynechala semínka, která moje dcera zbožňuje.
Přesto mě, holky, klidně vypískejte