Čína - neboli králík po čínsku

Zdenka +++ Kuchařka: Zdenka +++

Doba přípravy: 1/2 hodiny asi 6 porcí Jiné maso 3 názory

Suroviny

1 vykostěný králík
1 lžička soli
pepř
1 lžička kari koření
1 lžička sladké papriky
2-3 cibule
2 polévkové lžíce magi
2 lžíce oleje
1 lžička solamylu
1 vejce nebo jen žloutek
kořenová zelenina nastrouhaná
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vykoštěný králík nakrájený na kousky.

  2. Ke králikovi dáme všechny přísady, zamícháme a dáme do lednice na 1-2 dny odležet.

  3. Potom všechno orestujeme na oleji, aby se zatáhlo maso, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Můžeme, když je to řídké, zahustit záklechtkou: voda + hladká mouka. Příloha: rýže, knedla.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Čína - neboli králík po čínsku

  • Zdenka +++ Zdenka +++(autorka receptu)

    Zelenina je nastrouhaná.:-O

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Tá zelenina je nastrúhaná?Podľa fotky to tak vyzerá:-)Zaujímavé,určite vyskúšam:-)):yes:Omáčky je tam ozaj dosť,ale čína sa robí na rôzne spôsoby,napr.aj so sladko-kyslou omáčkou;-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Čína z králíka je dobrá.:-p V receptu mi ale chybí typická zelenina na "čínu" a na tvé fotce je na mně až moc omáčky, takže mi to připadá spíše jako dušené maso. Ale dobré to asi bude.;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: cina z kralika čína z králíka recepty kralik na čínu číná z králíka recept kralik jako cina králík čína čína s králika vykostěný králík recept na čínu z králíka králík ala čína jak zahustit čínu cina kralik vykostění králíka vykoštěný králík recepty králík recepty čína recepty na cinu z kralika recept kralik na cinu recept čína z králíka recepty králík na čínu králík na číně

Zapomněl/a jsem heslo