Čína - neboli králík po čínsku

Jiné maso Doba přípravy: 1/2 hodiny 3 názory

Jiné maso Doba přípravy: 1/2 hodiny 3 názory

Suroviny asi 6 porcí

1 vykostěný králík
1 lžička soli
pepř
1 lžička kari koření
1 lžička sladké papriky
2-3 cibule
2 polévkové lžíce magi
2 lžíce oleje
1 lžička solamylu
1 vejce nebo jen žloutek
kořenová zelenina nastrouhaná

Postup přípravy receptu

  1. Vykoštěný králík nakrájený na kousky.

  2. Ke králikovi dáme všechny přísady, zamícháme a dáme do lednice na 1-2 dny odležet.

  3. Potom všechno orestujeme na oleji, aby se zatáhlo maso, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Můžeme, když je to řídké, zahustit záklechtkou: voda + hladká mouka. Příloha: rýže, knedla.

Komentáře k receptu Čína - neboli králík po čínsku

  • Zdenka +++ Zdenka +++(autor receptu)

    Zelenina je nastrouhaná.:-O

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Tá zelenina je nastrúhaná?Podľa fotky to tak vyzerá:-)Zaujímavé,určite vyskúšam:-)):yes:Omáčky je tam ozaj dosť,ale čína sa robí na rôzne spôsoby,napr.aj so sladko-kyslou omáčkou;-)

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Čína z králíka je dobrá.:-p V receptu mi ale chybí typická zelenina na "čínu" a na tvé fotce je na mně až moc omáčky, takže mi to připadá spíše jako dušené maso. Ale dobré to asi bude.;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: cina z kralika čína z králíka recepty kralik na čínu číná z králíka recept králík čína kralik jako cina čína s králika vykostěný králík recept na čínu z králíka králík ala čína králík čína recept cina kralik jak zahustit čínu vykoštěný králík recepty vykostění králíka králík recepty čína recept kralik na cinu vykostěný králík recept králík na číně recept čína z králíka