Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína - neboli králík po čínsku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

23. 2. 2010 19:03

Suroviny

Porce: asi 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie1 808 kJ / 432 kcal
Bílkoviny11,76 g
Tuky30,52 g
Vláknina6,31 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 3,32 g
Sůl8,21 g
Sacharidy24,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Zdenka +++

24. 2. 2010 16:14

Zelenina je nastrouhaná.:-O

Ivana79

24. 2. 2010 11:14

Tá zelenina je nastrúhaná?Podľa fotky to tak vyzerá:-)Zaujímavé,určite vyskúšam:-)):yes:Omáčky je tam ozaj dosť,ale čína sa robí na rôzne spôsoby,napr.aj so sladko-kyslou omáčkou;-)

Paprika

23. 2. 2010 23:48

Čína z králíka je dobrá.:-p V receptu mi ale chybí typická zelenina na "čínu" a na tvé fotce je na mně až moc omáčky, takže mi to připadá spíše jako dušené maso. Ale dobré to asi bude.;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cina z kralika čína z králíka recepty kralik na čínu číná z králíka recept králík čína kralik jako cina čína s králika vykostěný králík recept na čínu z králíka králík ala čína králík čína recept cina kralik jak zahustit čínu vykoštěný králík recepty vykostění králíka králík recepty čína recept kralik na cinu vykostěný králík recept králík na číně recept čína z králíka

Suroviny: králík, sůl, pepř, koření kari, paprika sušená sladká, cibule, maggi, olej, solamyl, vejce, zelenina kořenová

TopRecepty.cz

Čína - neboli králík po čínsku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ywrP