Suroviny
Porce: asi 6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,76 g |
| Tuky | 30,52 g |
| Vláknina | 12,26 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 3,32 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čína - neboli králík po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywrP
Moje poznámka
Čína - neboli králík po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ywrP
Nejnovější recepty
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Rychlá cibulačka se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Pizza z tortilly
Přidáno před 9 hodinami
Frankfurtská polévka
Přidáno před 9 hodinami
Houbová smaženice či praženice
Přidáno před 10 hodinami
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 5 hodinami
Hamburgerové bulky
pribrska před 7 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
ane.hir před 8 hodinami
Vepřová kýta na smetaně
Styliane před 8 hodinami
Koláč jako květina
magdalenka před 8 hodinami
Olejové koláčky
magdalenka před 8 hodinami
Guláš Samuraj z Budapešti
magdalenka před 9 hodinami
Golubky od Máši
magdalenka před 9 hodinami
Mrkvový koláč
Nata83 před 9 hodinami
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 9 hodinami
Tématické fráze:
cina z kralika,
čína z králíka recepty,
kralik na čínu,
číná z králíka recept,
králík čína,
kralik jako cina,
čína s králika,
vykostěný králík,
recept na čínu z králíka,
králík ala čína,
králík čína recept,
cina kralik,
jak zahustit čínu,
vykoštěný králík recepty,
vykostění králíka,
králík recepty čína,
recept kralik na cinu,
vykostěný králík recept,
králík na číně,
recept čína z králíka
Suroviny:
králík,
sůl,
pepř,
koření kari,
paprika sušená sladká,
cibule,
maggi,
olej,
solamyl,
vejce,
zelenina kořenová
Komentáře (4)