Hejk na smetaně se žampióny a pórkem
Tato úprava hejka je jednoduchá, ale chuťově bohatá. Ryba se nejprve krátce opeče na másle, pak se dusí ve smetanové omáčce s žampiony a pórkem, které jí dodají jemnost i šťavnatost. Je hotová za pár minut a dobře zasytí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 614 kJ / 1 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,22 g |
| Tuky | 63,23 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 600 mg |
| Sodík | 741 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Množství omáčky regulujeme přidáním mléka.
Zveřejněno 4. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejk na smetaně se žampióny a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voN0
Moje poznámka
Hejk na smetaně se žampióny a pórkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/voN0
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 14 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 20 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 minutami
Kapří hranolky
loing před 9 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 9 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 9 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 9 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 10 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 11 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
ryba hejk,
hejk ryba,
hejk filety recepty,
hejk na masle,
zapečený hejk,
ryba s porkem,
ryba heyk,
filety z hejka,
hejk filety recept,
ryby hejk,
recept na rybu hejk,
ryba se žampiony a porkem,
jak upravit rybu hejk,
hejk na žampionech,
hejk v troube,
heyk,
heyk ryba,
hejk-recept,
žampióny,
uprava ryby hejk
Suroviny:
hejk,
žampióny,
pórek,
smetana ke šlehání,
česnek,
šťáva citronová,
máslo,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (4)