Postup přípravy
Podáváme s bramborovou kaší, vařenými bramborami nebo jen s pečivem. Dobrou chuť.
Zveřejněno 7. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq1A
Moje poznámka
Italské žampiony plněné bylinkami a gorgonzolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq1A
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 8 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 13 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 13 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 8 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 8 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 8 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 9 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 10 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 10 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 10 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 11 hodinami
Tématické fráze:
italský rizeto,
nakládané houby recept,
plnene zampiony,
nakladane zampiony,
recepty s gorgonzolou,
nakládané plněné žampiony,
žampióny plněné,
gorgonzola recepty,
velké žampiony,
plněnné cannelloni po italsku,
recept smil italský,
velky zampion,
nakládané žampiony po italsku,
plněné žampiony nakládané,
gorgonzola recept,
recepty gorgonzola,
gorgonzolou,
velké žampiony recepty,
nakládaná gorgonzola,
plnene velke zampiony
Suroviny:
žampióny,
olej olivový extra virgin,
tymián,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
gorgonzola
Komentáře (14)