Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 250 kJ / 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,72 g |
Tuky | 10,41 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 146 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 33,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRA7
Moje poznámka
Pařené brambory s brokolicí a sýrem (Parní hrnec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lRA7
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 5 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 6 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 14 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 13 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 2 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 2 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 3 hodinami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 3 hodinami
Sýrová roláda
Fitulka před 3 hodinami
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 3 hodinami
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 5 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 6 hodinami
Tématické fráze:
brokolice v parnim hrnci,
jak vařit v parním hrnci,
recepty do parního hrnce,
videa recepty parní hrnec,
brambory v parním hrnci,
parní hrnec-recepty,
jak vařit brokolici,
jak dlouho vařit brokolici,
parní hrnce test,
recepty z parního hrnce,
parní hrnce recenze,
hrnce zepter,
brambory z parního hrnce,
test parních hrnců,
zepter recepty,
co varit v parnim hrnci,
recepty zepter,
jak dlouho varit brambory v parnim hrnci,
test hrnců na vaření rýže,
brokolice v parním hrnci,
Suroviny:
brambory,
brokolice,
vejce,
tymián,
sůl,
pepř,
mléko
Komentáře (14)