Kosmatice
Pod názvem kosmatice se skrývají smažené květy černého bezu v těstíčku, které jsou krásně křupavé. Černý bez roste téměř všude a tak se můžete s chutí vrhnout do přípravy tradiční staročeské pochoutky.
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kosmatice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76Wr
Moje poznámka
Kosmatice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76Wr
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 4 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 14 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 19 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 2 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 5 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 5 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 5 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 5 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 6 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 6 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 7 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 7 hodinami
Tématické fráze:
kosmatice v těstíčku,
kocmatice,
kosmatice-recept,
kostmatice,
kozmatice,
smažená kosmatice,
kosmatice-recepty,
kostnatice,
recept kostmatice,
kocmatice recept,
smažené kosmatice,
smazeny akat,
recept na smažené kosmatice,
akatovy květ smazeny,
pečené kosmatice,
recrpty,
kocmatice recepty,
recepty-kosmatice,
kostmatice recept,
recept na kocmatice
Suroviny:
květy černého bezu,
vejce,
mouka polohrubá,
mléko,
sůl,
olej
Komentáře (35)
Přidal jsem obrázek smažených akátových květů...
Recept přidávat nebudu, je to na stejné brdo...
To listí (na foto) se nejí!!! Na LABUŽNÍKOVI jsem to pěkně schytal