Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 362 kJ / 87 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,97 g |
Tuky | 1,37 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,21 g |
Postup přípravy
Jako příloha je vhodná rýže.
Zveřejněno 14. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové žebírko na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQjo
Moje poznámka
Vepřové žebírko na bazalce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XQjo
Nejnovější recepty
Sýrové papriky
Přidáno před 16 hodinami
Rajčatové lasagne
Přidáno před 18 hodinami
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno 6. 8. 2025 08:00:02
Salsiccia s křenem a hořčicemi
Přidáno 6. 8. 2025 06:20:00
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno 6. 8. 2025 06:02:49
Lehká cuketová polévka
Přidáno 6. 8. 2025 06:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krtkův dort na plechu
Dana89 před 1 hodinou
Vláčné řezy s pudinkem a ostružinami
hanacka před 3 hodinami
Švestková čokoláda
sulckax612 před 13 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
dalida před 15 hodinami
Brynzovníky
Jan Nemec před 16 hodinami
Cuketová polévka s kuskusem
TondaJ před 18 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
olca1983 před 19 hodinami
Zemlbába - žemlovka
capramo před 20 hodinami
Rajská polévka s rýží
Kajkajak před 20 hodinami
Jihočeská kulajda
Martina 2552 před 20 hodinami
Tématické fráze:
vepřové žebírko,
vepřové maso na bazalce,
kotlety na bazalce,
veprovy zebirka,
kotleta na bazalce,
vepřové s bazalkou,
vepřová kotleta na bazalce,
superžrádlo,
vepřové žebírka,
vepřové bazalka,
vepřové maso a bazalce,
vepřový plátek na bazalce,
kotlety na bazalce a houbách,
vepřové žebírko na pepři,
vepřové na bazelce,
vepřové kotlety bazalka,
telecí žebírka,
vepřový kotlet na bazalce,
telecí žebírko,
vepřové kotlety na bazalce
Suroviny:
kotleta vepřová,
bazalka čerstvá,
cibule,
jíška světlá instantní,
olej,
sůl,
pepř,
masox
Komentáře (12)