Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Republikánské maso

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

biznesmenka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 221 kJ /
292 kcal
Bílkoviny3,31 g
Tuky5,14 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy48,10 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kostky masa orestuju na dozlatova osmažené cibuli,přidám cukr, nechám zkaramelizovat, pak přidám koření a hořčici, hl. mouku a opražím, podliji pivem a dusím. Krok 2: Když je maso poloměkké, přidám houby i s vodou a dusím doměkka a nakonec přiliji šlehačku.

Zveřejněno 20. 2. 2009

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Republikánské maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rkP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Republikánské maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9rkP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Ať žije Sládek!

Dělala jsem to teď v neděli a chutnalo nám to.Myslím, že jsem to nedělala naposledy. Bylo to dobré s rýží.

Biznesmenko, dnes jsem si vybrala Tvůj recept. Je to rychlovka a výborná, moc jsme si pochutnali. Jen jsem přidala citr.šťávu a houby nebyly sušené, ale z mražáku.
Dovolím si fotku a Tobě :yes:2;-)

Taky jsem se na ně dívala, fotečka je trošku rozmáznutá.

Recept je zajímavý ;-),co to máš za knedlíky :-?:-?:-O

Tématické fráze:
republikansky rizek, republikánské řezy, rebublikanske maso, republikansky rizek foto, nejlepší maso na neděli příprava, hovezi maso republikanske, republikánjhské maso, republikánmské maso, dušená masa-republikánské maso, susene hovezi maso recept, hovezi susene masa, steak a sušené houby, sušené houby hovězí maso, republikansky řizek recept, steak recepty

Suroviny:
řízky, maso vepřové, cibule, houby, cukr, hořčice, pivo světlé, tymián, bobkový list, pepř, sůl, mouka hladká, šlehačka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu