Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 841 kJ / 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,20 g |
Tuky | 1,78 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Moje poznámka
Lilek Parmigiana
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q9Dk
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 17 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 18 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 18 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 6 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 7 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 7 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 7 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 8 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 8 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 9 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 9 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 10 hodinami
Tématické fráze:
parmigiana,
lilek recepty,
parmigiana - italský zapečený lilek,
baklazan parmigiana,
recet na lilek,
recet lilek,
llilek mám ráda recepty,
recepty z lilku,
baklažán recepty,
parmegana,
recept na parmigiana,
parmigiana recept,
lilky ala parmagiano,
recept lilek,
baklažán recept,
parmiggiana italské jídlo,
panrmigiana,
parmegiana recept,
italska parmigiana,
lilek za syrova
Suroviny:
baklažán,
pyré rajčatové,
sýr mozzarella,
koření oregáno,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
olej,
mouka hladká,
sůl,
pepř
Komentáře (27)
zizala : Nebudem opravovať knihu, ani netvrdím, že knihy sú bezchybné. Mimochodom, písalo sa v diskusii na fóre, že sa o názvoch receptov nemá diskutovať. Alebo sa mýlim ?!? A možno pomôže casinov link...
(A i na Labu je v závěru, v základních surovinách vypsán parmezán.)
No, prý se to podle parmazánu nejmenuje...
http://www.labuznik.cz/recept/parmigiana-di-melanz...