Suroviny
Porce: 6 ,Brambory jsou základ celého jídla .
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 84,17 g |
| Tuky | 76,50 g |
| Vláknina | 33,00 g |
| Cholesterol | 267 mg |
| Sodík | 5,09 g |
| Sůl | 12,50 g |
| Sacharidy | 246,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plesnivé brambory II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZQN
Moje poznámka
Plesnivé brambory II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZQN
Nejnovější recepty
Staročeský kuba
Přidáno před 24 minutami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 1 hodinou
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 6 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 22 hodinami
Medové kuličky
Přidáno 17. 12. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Skořicové rohlíčky
Noumik před 11 minutami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 1 hodinou
Bílkový chlebíček
Jajav před 2 hodinami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 3 hodinami
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 4 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 4 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 4 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 6 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 11 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 16 hodinami
Tématické fráze:
plesnivé brambory,
kuchařka magdaleny retigove,
kuchařka retigové,
plesnivé maso,
plesnivy syr niva,
recepty retigové,
plesnivé brambory recept,
jídla podle retigové,
krumple,
recepty z plesnivého sýra a masa,
sklep na brambory,
plesnivy syr,
hovězí podle retigové,
bábovka podle magdaleny retigové,
plesnivý brambory,
kuře a plesnive brambory,
pomazánka z plesnivého sýra,
plesnivý sklep,
plesnivé brambory ve sklepě,
rozkrájené brambory
Suroviny:
brambory,
sýr niva,
sýr plísňový,
sůl,
pepř,
olej,
stehno kuřecí,
prsa kuřecí,
kýta vepřová,
maso
Komentáře (8)
Posílám fotečky a bod.