Suroviny
Porce: 6 ,Brambory jsou základ celého jídla .
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 688 kJ / 2 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,17 g |
Tuky | 76,50 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 5,09 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 246,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plesnivé brambory II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZQN
Moje poznámka
Plesnivé brambory II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pZQN
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 1 hodinou
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 2 hodinami
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 2 hodinami
Segedínský guláš
Kajkajak před 7 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 10 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 13 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 14 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 15 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 15 hodinami
Tématické fráze:
plesnivé brambory,
kuchařka magdaleny retigove,
kuchařka retigové,
plesnivé maso,
plesnivy syr niva,
recepty retigové,
plesnivé brambory recept,
jídla podle retigové,
krumple,
recepty z plesnivého sýra a masa,
sklep na brambory,
plesnivy syr,
hovězí podle retigové,
bábovka podle magdaleny retigové,
plesnivý brambory,
kuře a plesnive brambory,
pomazánka z plesnivého sýra,
plesnivý sklep,
plesnivé brambory ve sklepě,
rozkrájené brambory
Suroviny:
brambory,
sýr niva,
sýr plísňový,
sůl,
pepř,
olej,
stehno kuřecí,
prsa kuřecí,
kýta vepřová,
maso
Komentáře (8)
Posílám fotečky a bod.