Suroviny
Porce: 6 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 000 kJ / 1 195 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 228,27 g | 
| Tuky | 13,97 g | 
| Vláknina | 19,20 g | 
| Cholesterol | 470 mg | 
| Sodík | 503 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 34,20 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Maďarský guláš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmR2
Moje poznámka
					 
				
Maďarský guláš z hovězího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rmR2
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 13 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 33 minutami
	
			 
	
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 5 hodinami
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 6 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 7 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 7 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 7 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 8 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							maďarský guláš, 
						
						
							hovězí maso na guláš, 
						
						
							jaké maso na hovězí guláš, 
						
						
							maso na hovezi gulas, 
						
						
							maso na guláš, 
						
						
							hovězí guláš v tlakovem hrnci, 
						
						
							jaké maso na guláš, 
						
						
							masový guláš, 
						
						
							recepty hovězí maso guláš, 
						
						
							pikantní maďarský guláš, 
						
						
							zahuštění guláše moukou, 
						
						
							guláš maďarský, 
						
						
							pravý maďarský guláš, 
						
						
							maďarský guláš recept, 
						
						
							madarský masový guláš, 
						
						
							hovězí maso guláš, 
						
						
							masovy gulas recept, 
						
						
							guláš z hovězího, 
						
						
							množství masa na guláš, 
						
						
							recepty na gulas z hoveziho
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							koření paprika maďarská, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							beraní rohy sterilované, 
						
						
							rajče, 
						
						
							protlak rajčatový, 
						
						
							chilli, 
						
						
							masox, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
	 
 
	 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (18)
V Madarsku sa podáva Gulás vzdy s haluskami (galuska po madarsky), co Vy nazývate "noky".
Nikdy s knedlíkom, to je ceská "specialita". V Madarsku knedlík mozno poznajú z návstevy Ceskoslovenska, ale nie je mi známe, ze ho pripravujú. Nikdy som ho v Madarsku nevidel a ani pri ziadnom recepte nebol spomínaný.
Takze "noky" sú tá tradicná kombinácia k Madarskému gulásu.
K ceskému napr. knedlík.