Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 246 kJ / 537 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,43 g |
Tuky | 2,81 g |
Vláknina | 40,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 100,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z grilovaných paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoQO
Moje poznámka
Polévka z grilovaných paprik
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zoQO
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatový protlak
douver před 29 minutami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 2 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 4 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 4 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 7 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak oloupat papriku,
polévka z čerstvých paprik,
papriková polévka,
recepty z paprik polévka z pečených paprik,
polevka z grulovanych paprik,
rychlé jednoduché polévky,
polévka z papriky,
polévka z paprik,
rajčata a papriky recepty,
polévka z červené papriky a feniklu,
polévka z bílých paprik,
recka polevka z paprik,
grilovana paprika po řecku,
řecké grilované papriky,
recka grilovana paprika recepty,
polevka z grylovanych papryk,
polevka z bílé papriky,
grilovaná paprika na řecký,
jak oloupat papriky,
polévka z paprik
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
cibule,
česnek,
olej olivový,
bobkový list,
tymián,
sůl,
pepř,
chilli,
cukr,
jogurt řecký,
čerstvé bylinky
Komentáře (4)