Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 792 kJ / 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,73 g |
Tuky | 1,12 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Studená polévka z pečených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkLn
Moje poznámka
Studená polévka z pečených rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vkLn
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 44 minutami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 12 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvové čatní
RadkaR před 7 minutami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 9 minutami
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 1 hodinou
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 2 hodinami
Domácí kečup
MarketaBod před 2 hodinami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 2 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 4 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 4 hodinami
Tématické fráze:
studená italská polévka,
recepty z pečených rajčat,
italská studená polévka,
studena polevka z rajcat,
jak propasírovat rajčata,
polévka z pečených rajčat,
polevka gazpacho z pečených rajčat,
studena rajcatova polevka,
polévka z pečených rajských,
polévka z rajčat studená,
studená omáčka s pečených rajčat,
polévka z rajčat za studena,
rajcatova polevka z pecenychcerstvych rajcat,
polévka z rajských jablíček studená
Suroviny:
rajče,
česnek,
čerstvé bylinky,
cukr,
sůl,
pepř,
olej olivový,
bazalka čerstvá
Komentáře (4)