Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 782 kJ / 1 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,28 g |
Tuky | 30,15 g |
Vláknina | 20,63 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 241,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: ½ kg kysaného zelí si připravíme klasickým způsobem jako zelí dušené a odstavíme z plotny.
Krok 2: Sáčky s předvařenou rýží uvaříme v osolené vodě s hřebíčkem a novým kořením, vysypeme do misky a necháme trochu zchladnout.
Krok 3: Na cibuli a 6 stroužcích česneku opečeme na kostičky nakrájenou paprikovou klobásu, konzervu s vepřovým masem vyklopíme, nakrájíme na kostičky a přidáme prohřát ke klobásovému základu. Vše silně ochutíme červenou paprikou a česnekem.
Krok 4: Vezmeme pekáček, nasypeme do něj rýži, zelí a masovou směs a vše společně promícháme.
Krok 5: V hrnečku si rozmícháme kysanou a sladkou smetanu, zalijeme tím směs v pekáčku a dáme asi na ½ hodiny zapéct. Zvláštní kombinace zelí, rýže a masa naše chuťové buňky mile překvapí.
Zveřejněno 7. 6. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kološvárské zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvYA
Moje poznámka
Kološvárské zelí III.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LvYA
Nejnovější recepty
Brambory pečené v troubě
Přidáno před 7 hodinami
Nutellové oříšky
Přidáno před 22 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno 8. 10. 2025 20:42:48
Bramboráky s libečkem
Přidáno 8. 10. 2025 15:14:02
Pivní cibulačka
Přidáno 8. 10. 2025 14:00:02
Srnčí guláš
Přidáno 8. 10. 2025 13:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový řízek naruby
Vierunkaa před 8 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
poirotka před 8 hodinami
Kuřecí stehna - jedna báseň
mysha před 9 hodinami
Bezpracný perník
boomgo před 9 hodinami
Kuřecí kousky na kari a smetaně
Penelope01 před 10 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Danna před 10 hodinami
Krémová pórková polévka
Roobass před 11 hodinami
Náplň do koláčů a buchet - úsporná maková
MonkaF před 11 hodinami
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Stepanka.M. před 11 hodinami
Tématické fráze:
koložvárské zelí,
kološvárské zelí podle pohlreicha,
kološvárské zelí s ryzi,
kološvárské zelí skládané,
koložvárské zelí recept,
kolšvárské zelí,
kološvarcké zelí,
jak správně naložit zelí,
koloszvárské zelí,
nejlepší recept na kološvárské zelí,
kološvartské zelí,
zeli recepty,
koložvárské zelí recepty,
jak uvařit zelí,
kolosvarskezeli,
košvarské zelí,
kološvarské kysané zelí,
kolosvardske zeli,
recepty ze zelí,
kysané zelí recept
Suroviny:
maso vepřové,
klobása papriková,
zelí kysané,
rýže,
cibule,
smetana sladká,
smetana kysaná,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (13)