Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotlety New York

Vepřová pečeně je šťavnatá a chutná, patří k oblíbeným a často používaným masům. Připravit ji můžeme vcelku nebo nakrájenou na plátky (kotlety), s kostí či bez. Tentokrát vyzkoušíme recept na pečeni, kterou předem naložíme v pikantní marinádě. Po naložení ji společně s cibulí dopečeme v troubě.

Hodnocení receptu je 5,0 (102×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 90 min

130 min (40 min příprava + 90 min tepelná úprava)

18. 2. 2010 21:04

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 806 kJ / 1 627 kcal
Bílkoviny233,29 g
Tuky61,09 g
Vláknina9,22 g
Cholesterol 480 mg
Sodík 482 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy33,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme, s čím je libo. Když máte omáčku, jsou k tomu dobré i knedlíky. Bez omáčky s chlebem nebo se zelím a knedlíkem, ale i s bramborami.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Alexxa

8. 3. 2010 13:07

Výborné, včera jsem pekla , k tomu hranolky a nemělo to chybu..Také přidávám bodík:yes:

Marcelie

8. 3. 2010 12:48

Výborný recept v sobotu jsem vyzkoušela a rodina se oblizuje ještě dnes.Díky a bodík letí směrem k vám.

jindra:)

5. 3. 2010 13:19

toto je vinikající recept!!!!!vyzkoušel jsem a mohu jen doporučit!!!!!:yes:

Martina

3. 3. 2010 20:52

Vypadá to nádherně musím to vyzkoušet

socatko socatko

25. 2. 2010 14:38

Jezis to je super, uz jen ta omacka..Maso moc poznavat neumim, takze Zdeno3,kazdy mame neco, ja nepoznam kytu od svickove, ci tak nejak:-D , ale ten napad s pomalym hrncem je skvely! Tak na jak dlouho jsi to mela, pres noc? CCa 12hodin? Takze kdyz to dam brzo rano, vecer by to mohlo byt myslis?. Jinak definitivne pridavam a bodicek leti!! :-8:-p:yes:

zdena 3

21. 2. 2010 17:02

Já neumím vložit, to je ostuda, že?:-//

k.radulka k.radulka

21. 2. 2010 13:58

zdeni a kde je ta fotka?
:-O

zdena 3

21. 2. 2010 13:47

Radulko, hned po obědě sedám a hodnotím. Bylo to moc dobré, velký úspěch u manžela. Já to večer hodila do pomalého hrnce na 1 a ráno bylo hotovo. Do trouby už jsem to nedávala, barvu maso mělo. Všem tento recept doporučuju kdo má pomalý hrnec, je to bez hlídání a pikantní. Tak dobrou chuť.:-/:-K:-)):yes:

k.radulka k.radulka

20. 2. 2010 13:10

Takhle si naložte i bůček, nemusí to být kotlet, u nás nemáme rádi tlusté:-* a se solí opatrně, dost ji je v grilovacím koř. a provensálského koření jak kdo máte rádi, někdo má rád mín navoněné nědko více:-8 jinak moooc děkuju za chválu:-)) a těším se na fotečky :-p

zdena 3

20. 2. 2010 11:51

Radulko, dnes nakládám, zítra vařím. Napíšu jaké to bylo.:-))

Eliza Eliza

19. 2. 2010 19:05

:yes::yes: Také už mám uloženo...:-p

ruzena ruzena

19. 2. 2010 18:44

To je mňamozní:-p:yes::-))

thomassinno thomassinno

19. 2. 2010 18:41

LUXUS :-) :yes: +15

Iriska Iriska

19. 2. 2010 17:48

Bez komentáře :yes::yes:+

Ivana79 Ivana79

19. 2. 2010 13:00

ukladám a dávam 14.bod:-p:yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kotlety kotleta recept kotlety recepty kotleta recepty vepřové kotlety kotlety recept co uvarit z kotlety recepty z kotlety recepty kotlety vepřová pečeně recepty recept na kotlety recepty na kotlety kotleta s kostí recepty kotleta recept kotlety vepřová kotleta s kostí veprova pecene s kosti recept kotleta s kosti recept kotleta s kostí recepty recept kotleta

Suroviny: pečeně vepřová, koření grilovací, zázvor čerstvý, česnek, koření provensálské, protlak rajčatový, olej, cibule, smetana 12%, mouka hladká, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kotlety New York

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lRQg