Nadívaná kachna s divokým zelím
Suroviny
Porce: 6 i více
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 109 kJ / 7 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 350,52 g |
Tuky | 497,25 g |
Vláknina | 70,20 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 6,37 g |
Sůl | 12,83 g |
Sacharidy | 264,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
Moje poznámka
Nadívaná kachna s divokým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mqQr
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 21 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit kachnu,
kachna se zelím,
pečená kačena s nádivkou,
nadívaná kachna,
jak vykostit kachnu,
divoká kachna s nádivkou,
pečená kachna s nádivkou,
kachna s nadivkou,
pečená kachna nadívaná,
příprava divoké kachny,
kachna recepty,
recepty kachna s nadivkou,
divoká kachna příprava,
jak naložit kačenu,
vykostit kachnu,
naložit kachnu,
kačena s nádivkou,
vykoštění kachny,
nadívaná kačena,
priprava kachny divoke
Suroviny:
kachna,
maso uzené,
slanina uzená,
žemle,
mléko,
vejce,
petrželka,
bok vepřový,
sůl,
kmín celý,
pepř,
květ muškátový,
ořech muškátový,
česnek,
zelí červené,
víno červené,
cibule,
sádlo,
mouka hladká,
ocet,
cukr,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
kmín celý
Komentáře (5)
www.clupmi.blog.cz