Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pangas v marinádě

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

eva hubova eva hubova

Snadný

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

Suroviny

Porce: 5 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 019 kJ /
1 200 kcal
Bílkoviny101,15 g
Tuky59,88 g
Vláknina12,23 g
Cholesterol 289 mg
Sodík 4,91 g
Sůl12,10 g
Sacharidy59,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso osušíme a namáčíme do marinády, kterou jsme si smíchali z uvedených surovin. Krok 2: Dáme do misky a přikryté necháme nejméně 2 hodiny uležet v chladnu. Krok 3: Potom maso obalíme v mouce s grilovacím kořením a na rozpáleném oleji opečeme. Z řízků ubrouskem odsajeme olej. Krok 4: Podáváme s bramborovou kaší a oblohou.

Zveřejněno 28. 2. 2010

Poznámka autorky eva hubova

Zdroj-z časopisu Paní domu

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRgR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pangas v marinádě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nRgR

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (37)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Pochutnali jsme si. Dobrůtka. :-)

Všem děkuji za fotečky,vyzkoušení a jsem ráda,že chutnalo:-)

Evi :-), zkoušela jsem Tvůj receptík, bylo to moc dobré :-). Akorát se mi moc nepovedla krusta, která mi celá odpadla u smažení. Smažila jsem to na mírném plameni, takže příště budu hezky smažit zprudka a bude to určitě lepší ;-). Dovolila jsem si přidat fotečku, ale pokud by se Ti nelíbila, smažu jí ;-).

Evi děkuji za úžasný recept:-K, dnes jsme měli k obědu a byla to opravdu ňamka, moc jsme si pochutnali, neměli jsme s kaší, ale americkými bramborami a bylo to také moc dobré. Posílám bodík a dovoluji si přidat i fotečku :-K:yes:

Recept určitě zkusím, ale ne z pangasia. Minulý víkend jsem dělala norskou štiku. To teda bylo masíčko, 100% chutnější a kvalitnější než pangas. Doporučuji:-D

Pangase jsem právě naložila do marinády, v poledne bude k obědu.:-p:-p:-p:yes:

Tohle mi uniklo, pangase máme rádi :-p:yes:

Evi:-K bohužel je to tak;-)

Holky to máte jedno jestli je to z pangase nebo něčeho jiného,každý si stejně koupí to na co má chuť...taky jsme si mysleli jak kupujem kvalitní vepřové maso a vejce a ejhle,nakonec se zjistí,že i v něm jsou karciogenní látky...a takových potravin je daleko více...to bychom nemohli jíst skoro nic nebo jen to co si vypěstujeme doma:-))

Danielo:-K dovolím si nesouhlasit...pravda říká se, že není šprochu by na něm nebylo pravdy trochu...ale...pokud by jste pravdu měla, lhala by ve svých zprávách Státní veterinární správa ČR a též Státní zemědělská a potravinářská inspekce a to se mi zdá velmi málo pravděpodobné:-K

viz http://www.hoax.cz/hoax/pangasius---je-to-k-jidlu/
...jak psala Sodovka:-K

Tento receptik si ukladam, ale urcite udelam z jine drave rybky se stejnou strukturou masa. Pangasius je ryba u nas relativne levna a to z mnoha duvodu.Pro deti nevhodna, je sladkovodni, tudiz neobsahuje temer zadny prirodni zdroj jodu, je pestovana ve znecistenych vodach a nadopovana hormony podporujici jeji rychly rust. Casto je cistena od parazitu a ruznych plisni silne karcinogenni latkou, ktera se prenasi i do masa. Vim, ze je to ryba u nas velice popularni, ale ..../ prosim vsichni se kouknete na odkazy na verejnych web. srtankach...... Prosim.... Podnikatele z Vietnamu musi byt prestastni, ze pronikli na evropsky trh, ale sami tuto rybu neji.......Recept je skvely, ale ne z pangase, i kdyz je urcite chutny, radeji si malinko jedu odepru a udelam z jine ryby......

Díky všem:-))

Cardani Jani ;-), je to veliká dobrota, kterou budu opakovat. Manželovu večerní porci spdrnul syn, který se zastavil kolem šesté a že prý dlouho nejedl.. Obě děti moc chválily...:-)

Tématické fráze:
marinády na rybu, pangas, recepty pangas, pangas recepty, pangas velký, pangasius recepty, recept pangas, marináda na rybu, chov pangase, marináda na ryby, pangasius marinada, marináda na rybu pangase, pangasius v marinádě, pangasius recept, grilovany pangas, recepty-pangas, jak smažit pangase, marináda na pangasia, marináda na pangasius, pangas recept

Suroviny:
pangasius, tatarská omáčka, hořčice s feferony, solamyl, pivo světlé, česnek, šťáva citronová, kmín mletý, pepř mletý, sůl, mouka hladká, koření grilovací

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu