Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 190 kJ / 1 958 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,09 g |
| Tuky | 77,43 g |
| Vláknina | 4,75 g |
| Cholesterol | 953 mg |
| Sodík | 634 mg |
| Sůl | 1,51 g |
| Sacharidy | 241,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžový nákyp z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K86n
Moje poznámka
Rýžový nákyp z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K86n
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
mléčná rýže z pekárny,
sladká rýže v pekárně,
mlecna ryze v pekarne,
ryžová nákyp recept,
ryzovy nakyp,
rýžový nákup,
sladká rýže z pekárny,
rýžová nákyp,
nakyp jáhlový,
sladká rýže s pekárny,
rýžový nákyp vpekárně,
domácí pekárrna ryžová kaše,
kaše v domácí pekárně,
levny ryzovy nakyp,
top recepty ryzovy nakup,
nákup domácí pekárna,
mléčná rýže s pekárny,
vaření v domácí pekarně,
rýžový nákyp z dp,
sladka ryze s domaci pekrny
Suroviny:
rýže,
mléko,
vejce,
cukr vanilkový,
máslo,
cukr,
ovoce,
rozinky
Komentáře (8)