Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Radouňský flamendr

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava)

27. 7. 2010 18:19

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie3 312 kJ / 792 kcal
Bílkoviny128,94 g
Tuky19,70 g
Vláknina5,46 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 449 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy21,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Flamendr je hodně pikantní, my nemáme moc rádi ostrá jídla, tak ho dělám bez feferonky.

Recept mírně i s názvem pozměněný a inspiroval mě recept od hlasatelky Mileny Vostřákové(Letenský flamendr).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Bibinka

17. 4. 2016 17:17

jitkahot: Jituš, děkuji, jsem ráda, že chutnalo :yes:

jitkahot

16. 4. 2016 19:31

Děkuji za recept. Dnes vyzkoušeno, sklidilo úspěch a nevařila jsem naposledy :-)

.

17. 6. 2012 15:46

;-(

Ivana

28. 7. 2010 14:07

Já jsem ještě kousek dál,z Kostelní:-)

Bibinka

28. 7. 2010 09:40

Ivanko(neregistrovaná), ty jsi odtud:-? z Dolní:-Da je jich i s Radouňkou pět.;-)

Ivana

28. 7. 2010 09:02

A která ze čtyř Radouní to je?;-)

Bibinka

27. 7. 2010 22:10

Ivanko(neregistrovaná), je to pojmenovaný po naší vesničce:-D

Ivana

27. 7. 2010 21:39

Chtěla bych se zeptat odkud se vzalo to jméno \"Radouňský\".Děkuju.

Bibinka

27. 7. 2010 20:38

Jani, my si to přeložíme, neboj-taky by to mohla být faraonka:-D

JanaDorazinova

27. 7. 2010 19:59

Já se dívám, co dělám za děsné překlepy..:-S fafaronku, faferonku.. holky trpělivost, dělají se mi nové brýle:-!:-)):-D:-))

JanaDorazinova

27. 7. 2010 19:58

A to já bych si feferonku dala, miluji ostré, třebaže moc nesmím;-) Zakázaného chleba...:-D Bibi, plusík!!:-p:yes:

olca spickova

27. 7. 2010 19:05

Bibinko to vypadá opravdu mnamkově!!!:-p:-8Bodík pro tebe!:-K:yes:

ruzena

27. 7. 2010 18:53

Bibinko to se mi zamlouvá:-D:yes:jistě to bude dobré:-ptaké nemám ráda ostré,tak to udělám bez feferonky:-)):yes:+

Simona Skolakova

27. 7. 2010 18:21

Bibi,pěkný receptík,ten si zaslouží vyzkoušet.;-):-K+1:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: flamendr z vepřového masa flamendr veprovy flamendr flamendr recept vepřový flamendr recept recept na flamendr z vepřového masa recept na flamendr flamendr recepty recept flamendr letenský flamendr recepty flamendr pikantní flamendr recept na flamendra vepřový flamendr recepty flamedr pravy flamendr jidlo flamendr vepřoví flamendr veprove maso flamendr flamendr vepřový

Suroviny: kýta vepřová, cibule, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, cibulka lahůdková, omáčka worcesterová, kečup sladký, křen, feferonka, pepř mletý, olej, sůl

TopRecepty.cz

Radouňský flamendr

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5RkY