Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 284 kJ / 2 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,19 g |
Tuky | 65,79 g |
Vláknina | 46,85 g |
Cholesterol | 45 mg |
Sodík | 6,51 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 473,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vícezrnný kváskový chléb se sádlem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq30
Moje poznámka
Vícezrnný kváskový chléb se sádlem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mq30
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 4 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 5 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 5 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 6 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 7 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 9 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 10 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 10 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 11 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 11 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 11 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 12 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 13 hodinami
Tématické fráze:
domácí chleba se sádlem,
kváskový rohlík,
vícezrnný rohlík recept,
domací chléb se sádlem,
chléb krkonošský recepty,
vicezrnny kvaskovy chleba,
vícezrnný kváskový chleba recept,
recept na cleba hrnkový,
pečeme s sádlem,
recept na krkonošský chleba,
recepty na kvaskovy cleba,
recept na cleba,
recept vicezrnny rohlik,
vícezrnný chleba,
chléb vícezrnný,
vícezrnný kváskový chléb,
vícezrnný chléb recept,
vicezrnny domaci chleba,
krkonošský chléb,
chleba z pekárny se sádlem
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
sádlo,
mouka chlebová pšeničná,
mouka žitná chlebová,
mouka špaldová hrubá,
kmín celý,
sůl,
vločky ovesné,
kvasnice
Komentáře (9)
1. vypěstuješ sama
2. koupíš sušený např. v DM Drogerii
3. možná prodává vaše pekárna
vypěstování kvásku:
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=4366
nebo
http://domacipekarny.dama.cz/recept.php?r=7070
nebo smícháš trochu vlažné vody + žitnou celozrnnou mouku, hustota jako asi na lívance, necháš vzejít do druhého dne, druhý den trochu odebereš, přidáš vody + mouky zase hustota jako na lívance (ne řídký) pozor - druhý den je velmi bouřlivá reakce, a tak jedeš pár dní, odebrané můžeš dávat do chleba, já už pak neodebírám vždycky, občas jen přidám vody a mouky