Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bageta s česnekem a bylinkami

Hodnocení receptu je 5,0 (20×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Montanka Montanka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie173 kJ /
41 kcal
Bílkoviny1,47 g
Tuky0,51 g
Vláknina3,43 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Změklé máslo smícháme s utřeným česnekem, nasekanou bazalkou, pepřem, solí, a provensálskými bylinkami. Krok 2: Bagetu nakrájíme na šikmá kolečka a lehce opečeme v topinkovači. Krok 3: Potíráme připraveným máslem. Krok 4: Takto připravená kolečka dáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme 10 min. při 220° (zezlátnou). Podáváme se zeleninovým salátem.

Zveřejněno 16. 7. 2010

Poznámka autorky Montanka

Je to velice lehká a dobrá letní večeře. Bagetky nemusíme předpékat v topinkovači, ale musí se pak déle péci v troubě.

Bagetky jsou krásně křupavé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bageta s česnekem a bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ojlk

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Bageta s česnekem a bylinkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ojlk

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jak dlouho vydrzi bagetky krupave??

Chválim, tie s paradajkou, syrom a maslom sú úžasné :yes:

Moc dobrý nápad.:yes:

To dělám taky. Jeden z prvních mých receptů zde. Dávám do podobných.

Něco podobného dělám z rohlíků, jen je nekrájím na kolečka, ale na půlky a pak jěště podélně napůl a místo másla dávám olivový olej. Je to moc dobré k zeleninovému salátku, třeba z rajčat, paprik, cibule a oliv a nějakého sýra, buď Fety, nebo balkánského. :-p :yes:

:yes::yes::yes:+5.

Děláváme si s dcerou strašně často, je to vynikající lehounká večeře nebo jen taková chuťovečka, když dojdou kamarádky :-):yes:

Montanko tohle dělám dost často je to dobrota! Hodně oblíbená u mých přátel.Já přidávám do másla ještě mleté chili papričky.,:-pBodík pro tebe!:-K:yes:

Děsná dobrota, tady v americku se tomu říká garlic bread, česnekový chléb, dává se to i jako dodatečná příloha k italským jídlům, k rybám. Určitě to lidi zkuste, my to hrozně rádi, moc doporučuju.:-p:-K No a bod ode mne je snad samozřejmý.:yes:

Tématické fráze:
opečená bageta, opečené bagetky, bageta s bylinkovym maslem, opečená bagetka, bylinková bageta, rozpečená bageta, bagetky s bylinkovým maslem, opečené bagety, bageta s česnekem, bageta s bylinkovým máslem recept, česneku bylinková bageta, rozpecene bagetky, zapečená bageta s bylinkovým máslem, česnekové bagety, rozpečena bagetka, opečená bagetka s česnekem, bylinkove bagety, krupave cesnekove bagety, bagety s bylinkovým máslem, opečená bageta s česnekem

Suroviny:
bageta, máslo, česnek, bazalka čerstvá, pepř, koření provensálské, sůl bylinková

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu