Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio
Jídlo z hrnce ve kterém se nemusí jen fritovat, ale také péct, vařit nebo smažit. Pokud ho doma nemáte, můžete si tuhle roštěnku připravit i v pekáčku. Se špenátem a bramborovým knedlíkem si jistě pochutnáte.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 647 kJ / 633 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,96 g |
Tuky | 16,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 12. 2009 10:30
recept jsem vyzkoušela a celé naší rodině moc chutnal,je to fakt moc dobré jídlo a hlavně trošku rychlé když není čas
3. 8. 2009 21:56
Musím přiznat, že jsem se v tom receptu uplně ztratila a
9. 6. 2009 18:07
No,tohle mi přijde teda úlně přitažené za vlasy...jíška Knorr..ta omáčka musí chutnat hrozně...a hlavně si nemyslím,že by bylo nutné to maso 2x vyndavat.Není potřeba...
5. 11. 2008 13:56
Já pokazím i vtip. Myslela jsem ten Friťák postavit na tu plotýnku.
5. 11. 2008 13:54
No, já jsem chvíli přemýšlela, jestli nemám ten postavit na tu elektrickou plotýnku ???
Naštěstí mám plyn, takže snad nevyhoříme.
Naštěstí mám plyn, takže snad nevyhoříme.
5. 11. 2008 13:24
Olina-preclik- rozhodně vyzkouším, vždycky na to zapomenu
5. 11. 2008 12:13
Jestli tady nemá autorka na mysli velkou elektrickou pánev
5. 11. 2008 09:40
Pominu recept, ale mám kamarádku, která má fritézu na chatě a tak nějak z nouze v ní i vaří.
5. 11. 2008 02:04
Konečně nějaká vstřícná roštěnka
5. 11. 2008 00:50
Jitule,nemám nic proti začínajícím kuchařinkám.Každá z nás nějak začínala. Ale poslat recept s takovýmto postupem je do nebe volající. Ráda bych viděla váš obrázkový postup. Dělat tohle maso ve friťáku??? Přece dnes není apríl!!! A pak ještě něco k postupu. Každý nemá stejný friťák jak máte vy. Já u svého friťáku nemám nějakou polohu 2 a kousíček . Znám polohy jiné.
4. 11. 2008 23:55
Libeček velmi dochucuje. Zkuste ho dát místo celerové natě na brambory, když je vaříte a ucítíte rozdíl. Friťák taky nachápu, ale mě víc vadí, že tam zůstala ta jíška Knorr. To je rekalma, která tu nemá co dělat! A ještě mě docela nadzdvihlo, že mi předepisuje, na jaký stupeň zapnout el. plotýnku a vůbec se nezmiňuje o plynové. Co si počnou ty, které vaří na plynu? Vždyť nebudou vědět, jak to zapnout a jak vařit...
4. 11. 2008 23:54
Jani, libeček právě dochucuje a lip než maggi atd. Hodí se do všeho. Já ho využívám fakt hodně a jak říká můj "pán", tak kromě sladkých knedlíků a bábovek fakt do všeho. Nikdo si nikdy nestěžoval.
4. 11. 2008 23:27
Libeček voní, Ladi, ale nezdá se mi, že by dochucoval, ale třeba mám fakt vypálenou hubu
4. 11. 2008 23:26
Ono je to rychlé. Já to vyzkuším místo s maggi s libečkem. Jak známo - maggi, tedy správné je právě z libečku, ale upraveno chemicky.
4. 11. 2008 23:12
žížalko, ale krom hořčice je tam jen to magi, no, budjiž, taky ho používám a pokud vím, všude i v restauracích se bez něj neobejdou, ale ten postup..asi neusnu dneska
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Připravit jíšku podle názorného videa dokáže úplně každý. Je výborná k zahušťování polévek a omáček, navíc vylepší jejich chuť
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: roštěná z vepřového masa roštěnky z vepřového masa roštěná z vepřového roštěnky z vepřového roštěnka z vepřového roštěnky recept veprove omacky roštěná omáčka z vepřového masa roštěnka z vepřového masa vepřová omáčka roštěná z vepřového masa recepty remoska tefal recepty roštěná z vepřového masa recept roštěná recepty z vepřového vepřové s omáčkou recepty friteza roštěná z vepřového recept omáčka vepřové omáčka z vepřového masa roštěná maso ve friťáku
Suroviny: kýta vepřová, cibule, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř mletý, jíška
Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lk4
34 názorů