Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio

Jídlo z hrnce ve kterém se nemusí jen fritovat, ale také péct, vařit nebo smažit. Pokud ho doma nemáte, můžete si tuhle roštěnku připravit i v pekáčku. Se špenátem a bramborovým knedlíkem si jistě pochutnáte.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 25 min

35 min (10 min příprava + 25 min tepelná úprava)

23. 3. 2008 12:25

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 647 kJ / 633 kcal
Bílkoviny106,96 g
Tuky16,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

http://jitulciny-recepty.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jandulka

5. 12. 2009 10:30

recept jsem vyzkoušela a celé naší rodině moc chutnal,je to fakt moc dobré jídlo a hlavně trošku rychlé když není čas ;-)

marushka

3. 8. 2009 21:56

Musím přiznat, že jsem se v tom receptu uplně ztratila :-p a

Teruš

9. 6. 2009 18:07

No,tohle mi přijde teda úlně přitažené za vlasy...jíška Knorr..ta omáčka musí chutnat hrozně...a hlavně si nemyslím,že by bylo nutné to maso 2x vyndavat.Není potřeba...:no:

Paprika Paprika

5. 11. 2008 13:56

Já pokazím i vtip. Myslela jsem ten Friťák postavit na tu plotýnku.

Paprika Paprika

5. 11. 2008 13:54

No, já jsem chvíli přemýšlela, jestli nemám ten postavit na tu elektrickou plotýnku ??? :-D:-D:-D
Naštěstí mám plyn, takže snad nevyhoříme.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 11. 2008 13:24

Olina-preclik- rozhodně vyzkouším, vždycky na to zapomenu;-)

Gabina

5. 11. 2008 12:13

Jestli tady nemá autorka na mysli velkou elektrickou pánev :-? :-D

Majka

5. 11. 2008 09:40

Pominu recept, ale mám kamarádku, která má fritézu na chatě a tak nějak z nouze v ní i vaří.

Pepa z depa

5. 11. 2008 02:04

Konečně nějaká vstřícná roštěnka:-D

Martina

5. 11. 2008 00:50

Jitule,nemám nic proti začínajícím kuchařinkám.Každá z nás nějak začínala. Ale poslat recept s takovýmto postupem je do nebe volající. Ráda bych viděla váš obrázkový postup. Dělat tohle maso ve friťáku??? Přece dnes není apríl!!! A pak ještě něco k postupu. Každý nemá stejný friťák jak máte vy. Já u svého friťáku nemám nějakou polohu 2 a kousíček :-)):-)):-)). Znám polohy jiné:-)):-)):-)).

Olina-preclik Olina-preclik

4. 11. 2008 23:55

Libeček velmi dochucuje. Zkuste ho dát místo celerové natě na brambory, když je vaříte a ucítíte rozdíl. Friťák taky nachápu, ale mě víc vadí, že tam zůstala ta jíška Knorr. To je rekalma, která tu nemá co dělat!:-!:-! A ještě mě docela nadzdvihlo, že mi předepisuje, na jaký stupeň zapnout el. plotýnku a vůbec se nezmiňuje o plynové. Co si počnou ty, které vaří na plynu? Vždyť nebudou vědět, jak to zapnout a jak vařit...:-D

spagetka spagetka

4. 11. 2008 23:54

Jani, libeček právě dochucuje a lip než maggi atd. Hodí se do všeho. Já ho využívám fakt hodně a jak říká můj "pán", tak kromě sladkých knedlíků a bábovek fakt do všeho. Nikdo si nikdy nestěžoval.

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2008 23:27

Libeček voní, Ladi, ale nezdá se mi, že by dochucoval, ale třeba mám fakt vypálenou hubu:-O

spagetka spagetka

4. 11. 2008 23:26

Ono je to rychlé. Já to vyzkuším místo s maggi s libečkem. Jak známo - maggi, tedy správné je právě z libečku, ale upraveno chemicky.

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2008 23:12

žížalko, ale krom hořčice je tam jen to magi, no, budjiž, taky ho používám a pokud vím, všude i v restauracích se bez něj neobejdou, ale ten postup..asi neusnu dneska:-/

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: roštěná z vepřového masa roštěnky z vepřového masa roštěná z vepřového roštěnky z vepřového roštěnka z vepřového roštěnky recept veprove omacky roštěná omáčka z vepřového masa roštěnka z vepřového masa vepřová omáčka roštěná z vepřového masa recepty remoska tefal recepty roštěná z vepřového masa recept roštěná recepty z vepřového vepřové s omáčkou recepty friteza roštěná z vepřového recept omáčka vepřové omáčka z vepřového masa roštěná maso ve friťáku

Suroviny: kýta vepřová, cibule, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř mletý, jíška

TopRecepty.cz

Vepřové roštěnky nejen ve friťáku Versalio

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lk4