Štrúdl F.M.Pelcla :-)
Suroviny
Porce: 3 šišky
Nutriční hodnoty
Energie | 8 852 kJ / 2 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,68 g |
Tuky | 147,56 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 165,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento štrúdlík je výborný až zcela vychladlý, protože švestky pustí šťávu a hned čerstvý se nedá ani moc krájet...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 9. 2010 21:59
6. 9. 2010 21:35
mňam, dostala jsem chuť na hezky upečené švestky v, určitě moc dobrém, štrůdlu
6. 9. 2010 21:00
krásný štrůdl+1
6. 9. 2010 20:54
Přidala jsem foto řezu z boku, ale není to moc vidět, krájela jsem ho za tepla a opravdu to pořádně nejde, proto ta poznámka krájet až po vychladnutí.....Poslední foto jsem tam nedala, ale koukám, že paní Jana mě vyprovokovala, haha...
6. 9. 2010 20:37
Znam a mohu doporucit. Jen misto strouhanky davam ovesne vlocky, kterymi posypu tvaroh Bodik je jasny
6. 9. 2010 20:11
Market, švestek je dost?, Kde? Jedem na ně
Ale to bych zamluvila tenhle krásný recept, vypadá opravdu moc dobře, chtělo by to foto řezu zboku, ale jinak věřím, že je skvělý
Ale to bych zamluvila tenhle krásný recept, vypadá opravdu moc dobře, chtělo by to foto řezu zboku, ale jinak věřím, že je skvělý
6. 9. 2010 20:01
Jehlanko, cítím, že to musí být dobrota, švestky+tvaroh=chutná kombinace a ty máš 5.boda
6. 9. 2010 19:56
6. 9. 2010 19:52
Tak to je papu
6. 9. 2010 19:43
Švestek je teď všude dost, tak se tento recept určitě bude hodit.
6. 9. 2010 19:42
Milujeme štrůdly na všechny způsoby,za bod
6. 9. 2010 19:42
Téda, to musí být dobré
6. 9. 2010 18:40
Ukladam a rozhodne vyzkousim. Zatim 1. bod pro tebe.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sýrový chléb
Přidáno před 35 minutami
Jablečný donut
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 17 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřový řízek naruby
katka.zaple uvařila před 3 minutami
Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem
sm57@seznam.cz uvařila před 24 minutami
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 5 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 11 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 11 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 12 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 13 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rady a tipy na ty nejchutnější šunkofleky. Co do nich dát a jak je uvařit nejlépe
Vynikající houskové knedlíky: Nejdůležitější je pečivo a podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se vám určitě povedou
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: štrudl ze svestek štrudl se švestky štrůdl švestky jak krájet štrůdl štrůdl z mikrovlnky kdy krájet štrudl strudl se švestka štrůdl v mikrovlnce obrázky štrůdl obrázky štrůdlu strudl se strouhankou mikrovlnka štrůdl krásný štrůdl švestkoví štrúdl obrázek štrůdlu listové těsto švestky štrudl s švestek studl ze švestek strudl obrazky recept ne štrůdl z mikrovonky
Suroviny: těsto listové, strouhanka, tvaroh, cukr vanilkový, cukr skořice, švestky, vejce
Štrúdl F.M.Pelcla :-)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3wQ9
13 názorů