Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj rumový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5MA
Moje poznámka
Můj rumový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y5MA
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 14 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 34 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 34 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 38 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 39 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 40 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 43 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 52 minutami
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 1 hodinou
Nejlepší litý perník
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
ovoce naložené v alkoholu,
ovoce naložené v rumu,
nakládané ovoce v rumu,
ovoce nakládané v alkoholu,
nakladané třešně v alkoholu,
ovoce v rumu,
naložené ovoce v alkoholu,
naložený meloun v alkoholu,
ovoce v alkoholu,
nakládání ovoce do alkoholu,
meloun naložený v rumu,
nakládané ovoce v alkoholu,
nakládaní ovoce do rumu,
naložené ovoce,
tresne nalozene v alkoholu,
jak naložit ovoce do alkoholu,
naložený meloun v rumu,
švestky nakladane v rumu,
nakládaný meloun,
švestky naložené v rumu
Suroviny:
jahody,
třešně,
meruňky,
broskve,
mirabelka,
švestky,
hruška,
ananas,
pomeranče,
mandarinky,
Komentáře (30)
Ale ten hrnec je opravdu pěkný
Ahoj, to je svatá pravda a ještě jsou na krku vánoce,které i neumím bez rumu představit.
Nemám s tím zkušenost, vždy jsem používala pouze čerstvé.
Ahojky adelecko, chce to chladno, vyndala jsem jednu zeleninovou schránku z lednice a na to místo šoupla hrnec. Nejde o kvasinky, jde o to, aby to pěkně zrálo v chladu. U nás to fakt letos mělo úspech, servírovala jsem to v misce jako kompot včetně toho rumového nálevu, po dvou miskách byli všichni hodně veselí. Takže s tím šampusem nevím, ono to má opravdu grády. Přeji hezkou párty.
Madlina
jenom otázečka udržovat v pokojové teplotě kvůli kvasinkám, nebo šup s tím do lednice???