Houby k zamrazení na zimu

Postup přípravy receptu

  1. Nasbíráme houby, očistíme, nakrájíme na kousky, dáme vařit do osolené vody na 5 minut.

  2. Potom scedíme a propláchneme pod studenou tekoucí vodou, necháme okapat a dáme do sáčku, odsajeme vzduch, zagumičkujeme a šup do mrazáku. Vhodné pod masa atd.

Komentáře k receptu Houby k zamrazení na zimu

  • Vlbody Vlbody(neregistrovaný)

    isindy: vše OK

    Odpovědět

  • Vlbody Vlbody(neregistrovaný)

    isindy: vše OK

    Odpovědět

  • isindy isindy

    Zdeni, dělám také tak už roky, nechám zblanžírovat - vodu nesolím, propláchnu, vychladlé pak do krabiček či sáčku. Výborná zásoba na nehoubové období :yes:

    Odpovědět

  • Zdenka +++ Zdenka +++ (autorka receptu)

    ty to máš taky uložené pod houbama :-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Já to dělám oprakticky stejně, jen ne 5 minut, ale přejdu varem, tak minutu. Jinak to patří k výborným tipům. Používám to už dlouho :yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: zamrazení hub jak zamrazit houby zamrazení špenátu zamražení žampionů jak zamrazit žampiony vařené houby do mrazáku zamražení čerstvých hub zamrazení listového špenátu zamražení hlívy zamrazení hlívy ústřičné jak uložit houby do mrazáku špenát zamrazení hliva ustricna zamrazeni žampiony zamražení listový špenát zamražení jak zamrazit listový špenát zamražení žampiony zamrazení čerstvého špenátu zamrazeni hribku jak zamrazit hlívu