Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná kuřecí prsa s žampionovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

31. 10. 2010 17:18

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 493 kJ / 1 791 kcal
Bílkoviny332,23 g
Tuky41,33 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 770 mg
Sodík 3,27 g
Sůl7,96 g
Sacharidy20,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Příloha - těstoviny, bramborové gnocchi

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate

10. 11. 2010 16:21

Andreo:-K, děkuji za výborný recept.Včera si celá rodina moc pochutnala, marináda je opravdu vynikající.Určitě brzy zopakuji.

Dana61

3. 11. 2010 10:41

Andrejko, samé dobré věci a dané dohromady, no to může určitě každý -:yes::-D výborné

Pajaska Pajaska

31. 10. 2010 22:28

:-p:yes:

Patricie

31. 10. 2010 21:42

:-KMoc pěkná fotka:yes:+

jahoda jahoda

31. 10. 2010 18:13

:-p:yes:

Iriska Iriska

31. 10. 2010 18:10

Tak to bude dobrota :yes:+

Simona Skolakova Simona Skolakova

31. 10. 2010 17:30

Hezký receptík;-)+1:yes:

mysulka mysulka

31. 10. 2010 17:29

:yes: mňam:-p:yes::-K

ivulinka ivulinka

31. 10. 2010 17:21

Moc moc hezké a určitě i chutné:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí prsa recepty žampionový přeliv kuřecí prsa recept marinovaná kuřecí prsa kuřecí prsa recept kuřecí prsa kuřecí steak se žampionovým přelivem kuřecí prsa marinovana kureci prsa s barevnym peprem top recepty kuřecí s žampionovým přelivem marinovane kureci prsa kotlety s žampionovým přelivem kuřecí steak s zampionovym prelivem kuřecí maso s zampionovym přelivem kuřecí prso recepty recept na kuřecí prsa keřecí plátek přelitý žampionovou omáčkou kruti a zampionovy preliv žampionový přeliv k masu

Suroviny: prsa kuřecí, žampióny, cibule, smetana na vaření, mouka hladká, omáčka sojová, sůl, pepř čtyř barev, olej, hořčice dijonská, omáčka sojová, olej olivový

TopRecepty.cz

Marinovaná kuřecí prsa s žampionovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r9w2