Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 823 kJ / 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,15 g |
Tuky | 18,97 g |
Vláknina | 21,83 g |
Cholesterol | 196 mg |
Sodík | 346 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 34,13 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí žaludky v brokolici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/695O
Moje poznámka
Kuřecí žaludky v brokolici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/695O
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 13 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 15 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 23 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 9 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 11 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 11 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 12 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 13 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 13 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 14 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí žaludky,
slepiči žaludky,
recepty na krutí žalutky,
recept z kuřecích žaludků,
recept,slepici,zaludky,
jak dlouho se vari kureci zaludky,
mail patri.com.br loc:cz,
kuřecí žaludky doba vaření,
doba varu kuřecích vnitřností,
jak dlouho vařit kuřecí zaludky,
omacka ze zaludku slepicich,
kuřecí žaludky doba varu,
dančí vnitřnosti recepty,
recept kuřecí žaludky,
pokrm že slepicich zaludku,
jak vypada kuřecí žaludek,
kuřecí žaludky recepty,
jídlo ze slepičích žalůdků,
vařený slepici zaludek,
kuřecí žaludky na pórku
Suroviny:
žaludky kuřecí,
cibule,
brokolice,
paprika čerstvá červená,
pórek,
kmín drcený,
zázvor,
mouka hladká,
smetana,
vývar drůbeží,
pepř,
olej,
sůl
Komentáře (5)
A já blbec je jím jen vařený.