Židovská vejce - "Ajer leiber cibeles"

Suroviny 2 porce

4 vejce (uvařená natvrdo)
2 velké cibule (nakrájené na drobno)
1 kuřecí játra
2 PL husího sádla
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Do misy dáme vajcia pokrájané na malé kocky. Na husacej masti orestujeme cibuľu, naškriabanú kuraciu pečeň a pridáme aj s masťou k vajciam. Osolíme,okoreníme a premiešame.

  2. Podávame ako predjedlo. Doplníme paradajkami a uhorkami. Ako prílohu dávame krajec dobrého chleba alebo čerstvé pečivo.

Poznámka od kuchařky

Zdroj: židovský recept.

Komentáře k receptu Židovská vejce - "Ajer leiber cibeles"

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: top recepty.cz židovská rýže zidovske jablko recept pečivo židovská jablka židovská kotleta mala zidovska jablka ajer soft židovská rýže recept zidovske kotlety židovská recepty.cz