Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Limitovaná mikulášská nabídka

Do obchodu

Semifreda

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

21. 11. 2010 14:45

Suroviny

Porce: cca 35 ks

Nutriční hodnoty

Energie10 377 kJ / 2 480 kcal
Bílkoviny59,02 g
Tuky122,54 g
Vláknina6,70 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 476 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy281,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept jsem si půjčila z maminčiných receptů, trošku si ho upravila, snad nevadí...

Jinak co se zeesanu týče, jedná se o ztužovač šlehačky, dá se sehnat na internetu a cena je cca 100Kč/ 0,5 kg. Je to perfektní věc, úplně to změní chuť šlehačky a hlavně i konzistenci, vytvoří to jakoby pěnu. Nejprve jsem zeesan nechtěla kupovat a paní Lenka( z maminčiných receptů) mi poradila, že můžu použít třeba jen jogurt, ale myslím, že je lepší zainvestovat do zeesanu:-)

A ještě jedna rada ohledně formiček- vyplatí se také koupit na internetu speciální formičky na semifreda- mají vyšší okraje, takže se zákusky lépe vypichují. Zatím jsem je tedy nenašla v normálních obchodech a to jsem proběhala celou Olomouc...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ryshla

6. 12. 2012 21:57

Zeesan je ochucený ztužovač, takže se dá sice nahradit chuťově jogurtem, ale určitě je potřeba přidat ztužovat, jinak by hmota nedržela. Nejlepší je asi od Dr. Oetkera ztužovat za studena, nebo na studené moučníky, přesně nevím, jak se to jmenuje, ale mají to všude v obchodech - prostě ztužovač na studené moučníky:-8

Anonim

6. 12. 2012 12:38

Je to výborný:yes:.Akorát mi nikdy nevýde z těch bílků a oleje pěna:-O.Do těsta jsem přidala piškoty a je to taky dobrý. Můžu zeesan nahradit normálním bílím jogurtem?? Díky:-D

ryshla

22. 11. 2010 19:01

Děkuji za kladné ohlasy:-* Sice to vypadá náročně, ale není to tak hrozné, když si člověk odmyslí to chladnutí a tuhnutí v ledničce a podobně, tak je to docela rychlovka:-D

srettka

22. 11. 2010 10:36

semifreda si mi už dlouho líběj:-p;-):yes: a tyhle jsou...no...no k sežrání:-p:yes::yes:

Věrka.

22. 11. 2010 10:26

Moc pěkný i když dají dost práce, tak to za to stojí.

ryshla

21. 11. 2010 21:29

Hafikov: co je zeesan je vysvětleno v poznámce, jinak jedná se ochucený ztužovač šlehačky, který z ní navíc udělá pěnu, která krásně drží a skvěle chutná:-K

hafikov hafikov

21. 11. 2010 20:50

Já nevím co je to ten jogurtový zeesan:-?:-?:-?

zizala zizala (moderátorka)

21. 11. 2010 20:48

Lákavé už od pohledu :-p:yes:

eva hubova eva hubova

21. 11. 2010 18:53

:-p:-p+13

Bibinka Bibinka

21. 11. 2010 18:04

Ryshlo, máš to moc pěkný a díky té slehačce, bych si to dala i já a to sladké nejím, máš 11.boda:yes:

mysulka mysulka

21. 11. 2010 17:55

:-p;-) krása :yes::-K

jahoda jahoda

21. 11. 2010 17:20

Moc pěkné a sváteční;-):-K:yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

21. 11. 2010 16:42

Moc se mi to líbí:-O+7, opravdu kreatívní a hezké, srozumitelne napsaný recept:yes:

Jenny

21. 11. 2010 16:39

:yes:+:yes:pěkné slzičky...;-)

Pajaska Pajaska

21. 11. 2010 15:57

Pěkňoučké:yes::yes::-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: semifreda recepty semifreda semifreda recept recept na semifreda zeesan semifredo jogurtový zeesan recepty na semifreda recept semifreda co je zeesan co je semifreda formičky na semifreda samifreda recepty semifreda semifreda - recepty semifredy semifreda cena semifredo recept maminčiny recepty kde koupit zeesan

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka hladká, kakao, šlehačka, voda, cukr vanilkový, šlehačka, ovoce

TopRecepty.cz

Semifreda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9gxx