Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýžový srnčí hřbet

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 4. 2008 22:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 412 kJ / 2 250 kcal
Bílkoviny50,45 g
Tuky16,75 g
Vláknina11,50 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 412 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy468,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Keď nemáte Zlatý klas (v Čechách dostať Krémový prášek), použijte 2 vanilkové pudingy, 1 nestačí. Nebol by pevný.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

8. 3. 2012 17:29

Kačka: najprv sa napapaj, až potom môžeš chudnúť. :-D

Sarovka

8. 3. 2012 16:57

Tejaja, moc hezký recept:yes: Rebeko, moc hezky si ho oživila:yes: Už vím co budu dělat dnes v noci:-D

ivulinka ivulinka

8. 3. 2012 16:49

Rebí:-O, co nám to děláš? Takové žravé fotky...:yes:

Kačka

8. 3. 2012 16:45

rebeka: To snad nééé!!!!! Jděte do .. já chci zhubnout:-O:-D:-D
Vypadá fantasticky, či fanaticky:-?:-D:-D

senky senky

8. 3. 2012 16:41

:-O:-O to je bezvadný nápad:yes::yes:

rebeka:Rebi, ty máš talent od Boha;-):yes: a hlavně na dělání chutí:-D:-D:-D

tejaja tejaja

8. 3. 2012 16:39

rebeka: Naďka, ďakujem :-8 Som rada, že chutilo. Je to skutočne rýchle, dopredu pripraviteľné, a dobré :-8 Ďakujem za krásne fotky :-D;-)

rebeka rebeka

8. 3. 2012 16:23

Terezko, včera jsem si ho tu našla, dostala na něj nehoráznou chuť, ráno po službě zhotovila a už degustuju.. s gustem:-D:-D
no, parádní moučník z řad těch, co propadly sítem nepovšimnutých:-// ke škodě potencionálnívh konzumentů, nebo je téměř bezpracný, ne až tak drahý, rychle hotový a co hlavně... dooobrýýý:-p:-p:-p;-):yes::yes::-)
děkuji za rcp, posílám mu bodík a obrázky:-K:-)
ať žije MDŽ:-!:-D:-D;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 1. 2010 18:41

Terezko, mne to logo neštve vůbec.:yes:

krijan

12. 2. 2009 23:54

To logo přes foto mě štve.Ale jinak supr chuť.:-):yes:

tejaja tejaja

21. 4. 2008 15:26

preclík, tak to jsi naše krevní skupina, u nás jsme takový všichni:)))

Olina-preclik Olina-preclik

21. 4. 2008 15:19

Dík, až se sejde rodinka, určitě to udělám. Nemůžu sama pro sebe, to je nebezpečné, já jsem děsně strávná a mám slabou vůli.

BILKOVAI BILKOVAI

16. 4. 2008 23:38

Dnes jsem vyzkoušela a bylo to vynikající.Od oběda mi zbyla rýže, tak jsem do ní přidala trochu mléka a cukru a udělala rýžovou kaši. Bylo toho víc a do srnčího hřbetu by se to nevešlo, tak jsem použila dortovou formu. Výborný lehký a rychlý dezert. Děkuji a dávám 1.

tejaja tejaja

14. 4. 2008 20:02

Olgo, Zlatý klas je krémový prášek, něco jako vanilkový pudink, ale o moc tuhší. Dé se připravovat v hustotě podle potřeby, na dukátové buchtičky řidší, do krému hustý. V Čechách není k dostání, ale je dostat Krémový prášek, je to přesně to samé, vyrábí Amylon. Balení v sáčku jako pudink. Jestli nedostaneš, nastav vanilkový pudink škrobem, musí být pevný, aby se to při vyklápění nerosypalo.

Olina-preclik Olina-preclik

13. 4. 2008 23:14

Teda to vypadá báječně. Prosím, co je přesně ten Zlatý klas a kde ho dostanu? Olina

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnci hrbet krémový prášek zlatý klas srnčí recepty sladke obedy dukátové buchtičky recept krémový prášek pudink zlatý klas prášek zlatý klas srnčí hřbet sladký srnčí hřbet recept sladký oběd srnci chrbat sladký srnčí hřbet sladký hřbet rychlý dezert srnčí hřbet recepty uganda recept zlatý klas krémový prášek recept na sladký srnčí hřbet srnčí jídla

Suroviny: mléko, zlatý klas, cukr krystal, rýže, cukr vanilkový, kompot meruňkový

TopRecepty.cz

Rýžový srnčí hřbet

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XEl