Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)

Pařížské rohlíčky jsou vánoční cukroví, které nesmí chybět na svátečním stole. Spojení lehoučkého ořechového těsta, poctivého krému a lahodné čokolády vytváří neopakovatelný chuťový zážitek. Připravit je můžete z různých druhů ořechů.

Hodnocení receptu je 5,0 (84×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 90 min Doba tepelné úpravy: 10 min

100 min (90 min příprava + 10 min tepelná úprava)

6. 12. 2010 19:04

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

luema

16. 11. 2015 17:49

fbrava: Já dávala vlašské, nevím, jestli někdo dává lískové, ale myslím, že do toho patří vlašské ořechy :-)

fbrava

6. 11. 2015 22:39

Ahoj holky,
chci se zeptat, jaký ořechy dáváte, vlašáky nebo lískáče? Řekl bych vlašáky, ale radši se zeptam. Díky:-)

Prochazkova Miluse

20. 10. 2015 09:54

Holky,jak dlouho se ty rohlicky musi pect a jak asi velke maji byt???

casino casino

13. 10. 2015 15:46

Vendy007:
Běžně (aby to pak líp vypadalo) se to dělá tak jak Vendy: píše :-)
Pokud "rohlíček" vypadá jako rohlíček a ne jako houska, tak se nepřekotí:-))

Vendy007

13. 10. 2015 14:16

Vendy:
Ne,nahoru:-)nechte rohlíček stát na rovné ploše a nastříkejte na něj,aby mohl rovně stát;-)

Vendy

13. 10. 2015 14:01

Právě jsem dopekla rohlíčky , zítra krém :-))jen otázka krém stříkám na upečený spodek rohlíčku na rovnou plochu????

Vendy007

20. 12. 2014 23:48

Iveta:taky budu plnit až zítra,většinou jsou hned pryč:-ptakže nikdy dlouho nevydrží;-)

Iveta

19. 12. 2014 09:01

Chci se zeptat jak dlouho vydrží ten šlehačkový krém? Dávám cukroví na balkon, a plnit se chystám tento víkend.

Vendy007

15. 12. 2014 11:58

Markéta:to mě moc těší že se Vám povedly;-):yes: pochlubte se fotkou;-)

Markéta

13. 12. 2014 23:14

rohlíčky se povedly a nemají chybu,hrozně jsem se bála do nich pustit, že to nezvládnu, ale díky tomuto receptu my stouplo sebevědomí:-K

Petra

14. 12. 2012 15:45

Děkuji za skvělý recept! Rohlíčky jsem stříkala na pečící papír. Pekla jsem na 120 asi 45min a použila jsem šlehačkový krém, chutově lepší :)

renushka

12. 12. 2012 20:12

Rohlíčky vypadají moc krásně, u mě se bohužel roztekly. Na kolik stupňů se pečou prosím?

Siimmona

11. 12. 2012 17:33

Ahoj, taky bych chtěla rohlíčky vyzkoušet. Dáváte rohlíčky péci na vymazaný plech nebo na pečící papír? Díky za radu

Zuzanna2707

13. 12. 2011 15:25

Mia:

Vendy007:prosim vas, delam testo a je hodne huste...ma to tak byt? dala jsem ingredience dle receptu....

Vendy007:

Vendy007

11. 12. 2011 04:37

Martina:Ano,taky to tak mám,ale nám ten šlehačkový chutná víc:-p

1 3 4 5 6 7 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vánoční cukroví pařížské rohlíčky pařížské rohlíčky krem na parizske rohlicky krém do pařížských rohlíčků pařížské rohlíčky recept pařížské rohlíčky video pařížský krém do cukroví pařížský krém na rohlíčky pařížský krém na rohlíčky super pařížské rohlíčky pařížské ořechové rohlíčky pariske rohlicky pařížské rohlíčky bez šlehaní pařížské rohlíčky krém parisske rohlicky recept na pařížské rohlíčky krém na škaredé rohlíčky parizke rohlicky pařížské rohlíky škaredé rohlíky

Suroviny: vejce, cukr moučkový, ořechy mleté, máslo, cukr moučkový, vejce, kakao, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, čokoláda na vaření, máslo, cukr moučkový, poleva čokoládová, tuk

TopRecepty.cz

Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ko2Y