Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slunečnicové (dýňové) trojhránky

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 1. 2011 21:01

Suroviny pro 12

12

Nutriční hodnoty

Energie10 077 kJ / 2 408 kcal
Bílkoviny58,52 g
Tuky73,11 g
Vláknina22,95 g
Cholesterol 391 mg
Sodík 6,43 g
Sůl16,03 g
Sacharidy367,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Trojhránky nádherně vyskočí do výšky, jsou voňavé, lehounké, křupavé na povrchu a pórovité a měkounké vevnitř.

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

12. 1. 2011 10:23

Noooo, tuhle dlouhou dobu maximálně. A ještě bych ho umíchala ne z vlažné, ale normálně studené vody, aby se kvasinky nastartovaly o chvilku později.

xkacerka

12. 1. 2011 08:06

Můžu nechat omládek kynout i déle (tak hodinu a čtvrt)? Potřebuju si něco vyřídit, tak nevím, jestli to předtím můžu nechat umíchat.

cathleen cathleen

11. 1. 2011 17:27

Rebeko, děkuju za tak přenáramnou pochvalu:-K jsem ráda, že chutnaly. A na fotkách vypadají nádherně!:yes:

Boubelinda

11. 1. 2011 16:26

tak sladěnka koupená a v nejbližší době vyzkouším.:-K;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 1. 2011 15:52

U nás tady tomu v pekárně říkají rustikal.Kupuji si to obden,moc mi chutnají.;-):yes:

rebeka rebeka

11. 1. 2011 15:43

milá cathleen,už jsem toho upekla podle tvých receptů celkem dost;-)ale tohle,TOHLE:-Oje zatím to NEJ od tebe(alespoň pro mě) a přesně,jak jsi psala,nahoře křupy,křup a uvnitř heby:-8:yes::-K
díky moc a moc:-Kuž je ve V.I.P.sekci:-8:yes:
kulér nemaje,neva,barvu vem nešť..ale ta chuť:-8:-8:yes::yes::-p
P.S.trojhránky v mém provedení nabraly blíže nedefinovatelný geometrický tvar:-D:-D:-D:-D
další(plnoletý;-):-D) bodík(škoda,že nejde víc)a foto;-):-K

Irrena Irrena

11. 1. 2011 11:36

Jako vždy dokonalé:yes:Hned jak seženu slunečnicová semínka vyzkouším:-p

cathleen cathleen

11. 1. 2011 10:43

Určitě ano, jen s omládkem je stoprocentní jistota, že těsto při pečení tak nádherně vyskočí do výšky. Proč nechceš omládek vyzkoušet? Pokud nemáš Sladěnku, můžeš dát med, je to s ním velice podobné...;-)
Dělala jsem je už podruhé a znovu zmizely bleskovou rychlostí:-DManžel bral i chlapům do práce.

Pajaja

11. 1. 2011 10:37

cathleen, chtěla jsem se jen zeptat. . . je možné dělat jen s kváskem? Děkuji :-K

Irena70

9. 1. 2011 07:53

mám vyzkoušeno jsou moc dodré +15

cathleen cathleen

8. 1. 2011 20:22

:-K díky.....budu ráda, když vyzkoušíte a zachutnají vám. Já je musím zítra dělat znovu:-D

Iriska Iriska

8. 1. 2011 18:17

No ty jsou naprosto dokonalé :yes::yes:+

Lykeli

8. 1. 2011 17:29

Krásné

Janka 46 Janka 46

8. 1. 2011 16:15

Tohle je proste nadhera;-):-*:yes::yes:

Pajaja

8. 1. 2011 12:44

Cathleen, Tvé pečené výtvory mi vždycky berou dech! :-O Nádhera, zítra jsem chtěla péct rohlíky, tak to asi přehodnotím. . . :-p:yes: +11

1 4 5 6 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slunečnicová mouka recepty slunečnicové pečivo domaci pekárna recepty slunečnicová mouka slunečnicová mouka recept jak upravit slunečnicová semínka slunečnicové semínko kulér recept pečení ze slunečnicových semínek slunečnicové pečivo recept recept na trojhranky recepty ze slunečnicové mouky slunečnicove seminka trojhranky recepty domácí pekárna celozrnne trojhranky recept slunecnocive trojhranky pecivo ze slunecnicove mouky slunečnicová semínka recept pečivo z slunecnicovych semínek

Suroviny: voda, mouka hladká, med, droždí, voda, kmín drcený, cukr, sůl, žloutek, máslo, mouka žitná chlebová, mouka hladká

TopRecepty.cz

Slunečnicové (dýňové) trojhránky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QOq0