Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Věnečky

Udělejte na chvíli z vaší kuchyně malou cukrárnu a připravte si výborné věnečky s pudinkovým krémem. Vzdušné pečivo s jemným krémem je ideální pro rodinné oslavy, ale i jen tak ke kávě. Podle tohoto receptu je zvládne připravit každý.

Hodnocení receptu je 4,9 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 65 min Doba tepelné úpravy: 25 min

90 min (65 min příprava + 25 min tepelná úprava)

12. 1. 2011 15:48

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

z dávky vyjde přibližně 35 kusů

Nutriční hodnoty

Energie20 693 kJ / 4 946 kcal
Bílkoviny107,96 g
Tuky298,72 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 2,12 g
Sodík 1,16 g
Sůl2,62 g
Sacharidy452,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bayta (moderátorka)

10. 11. 2023 21:11

Pěkný recept, povedly se a krásně vyběhly. Do těsta jsem dala máslo.

neonka

1. 4. 2022 11:42

satelit: do vychladlé pudinku zaslehat vejce

Buchyna Buchyna

5. 3. 2022 12:14

Dobrý den, recept mne zaujal a chtěla bych ho vyzkoušet. Nemám ale Ivu, můžu dát stejné množství másla? Děkuji Vám, pěkný den.:-D

satelit

21. 11. 2021 22:18

Do vařícího pudingu zamíchat (celé) vejce? To jsem ještě neslyšela, nesrazí se bílek?

Orion1 Orion1

13. 5. 2019 14:17

Na kolik stupňů a jak dlouho se pecou, aby nespadly?

dagmar lesova

10. 11. 2017 07:03

Byly výborné, jiné už dělat nebudu, děkuji

Panenka

9. 9. 2016 16:28

Na kolik se pečou? Děkuji :)

JIRINA RYCHLA

14. 4. 2016 14:33

oprava ;latkovym

JIRINA RYCHLA

14. 4. 2016 14:32

Ahojky,tyhle jsem jeste nezkousela,ale chtela bych vedet zda je to testo tuhe,delala jsem pred tydnem a nedaly se protlacit,igelitovy pytlik se protrhl a latovym to byla drina;-(

Dajda Dajda

13. 4. 2016 06:22

eva: Zkuste krájet studené a uvidíte sama. ;-)

eva

12. 4. 2016 18:53

někdo řekne,že se musí rozkrojit hned z trouby ještě horké,aby vyšla pára,jiný řekne za studena,tak co je dobře ?

Koubkova Koubkova

3. 4. 2016 09:27

Jen mi tu chybí ta fajfka na odškrtnutí , že jsem recept vyzkoušela ;-(

Koubkova Koubkova

3. 4. 2016 09:24

Dělala jsem je , krém by snesl i víc cukru , ,zmizely všechny

Jasisa

1. 4. 2016 11:16

:yes:

Digitalka

29. 3. 2016 08:25

úžasný recept, věnečky jako malované. Přikládám i foto :-) Moc děkuji :-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: věnečky vanilkový krém do věnečků věnečky recept nejlepší krém do věnečků recepty na věnečky recept na věnečky venečky se šlehačkou pečení věnečků šlehačkový krém do věnečků venecky videorecept věnečky z ivy minivěnečky recept věnečky věnečky s pudinkem jak dlouho se pecou venecky vanilkové věnečky jak se pecou venecky venecky recepty věneček z obilí vanilkovy krem na venecky

Suroviny: tuk ztužený, mouka polohrubá, voda, vejce, sůl, mléko, vejce, cukr vanilkový, pudink vanilkový, cukr, máslo

TopRecepty.cz

Věnečky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZWRR