Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,86 g |
| Tuky | 18,45 g |
| Vláknina | 4,59 g |
| Cholesterol | 204 mg |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 0,95 g |
| Sacharidy | 38,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rybí maso, zeleninu, bylinky, víno, koření a sůl zalijeme litrem vody, zahřejeme k varu a vaříme 20 minut.
Krok 2: Polévku procedíme a z rybího masa a zeleniny vymačkáme na okraji cedníku co nejvíce šťávy.
Krok 3: Maso rozmixujeme, přidáme strouhanku, promícháme, vložíme do hrnce a postupně ředíme vývarem.
Krok 4: Osolíme, okořeníme, přidáme smetanu a vše přihřejeme téměř k varu. Posypeme jemně nasekanou petrželkou a podáváme.
Zveřejněno 15. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Normandská rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koL5
Moje poznámka
Normandská rybí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/koL5
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 6 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 6 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 8 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 9 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 12 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 12 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 12 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 12 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 13 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 13 hodinami
Tématické fráze:
francouzská rybí polévka,
normanská polévka,
rybí polévka,
normandská polívka,
francouzká rybí polévka,
normanská omáčka,
rybí polévka podle norem,
recept rybí polévka,
čirá rybí polévka,
celoroční rybí polívka,
normandská poévka,
francouska rybi polévka,
normanská rybí polévka,
recepty z rybiho masa,
polévky rybi,
rybí francouzská polévka,
recept na rybí polívku,
normanska polevka recept,
normandské brambory
Suroviny:
treska,
maso z langusty,
víno bílé,
smetana,
mrkev,
rajče,
česnek,
strouhanka,
celer,
květ muškátový,
majoránka,
petrželka,
pepř,
sůl
Komentáře (7)