Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Semlor

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 5. 2008 20:11

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 715 kJ / 5 190 kcal
Bílkoviny151,36 g
Tuky122,42 g
Vláknina35,40 g
Cholesterol 791 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,88 g
Sacharidy853,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při teplotě 235°C se nám bochánky zespoda trochu moc upekly. Doporučujeme tedy klidně teplotu 200°C.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

1. 7. 2010 22:29

Hanka, tipujem, že marcipán...je z mandlí...ale prečo ten záhadný názov?

HankaPu HankaPu

27. 2. 2009 17:58

Ráda bych vyzkoušela tenhle recept, ale bohužel nevím co to je mandelmassa. Díky za odpověď.:-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kardamon recepty mandelmassa kolacky semlor kardamon recept recepty kardamon mandelmasa kynuty bochan se skorici recept kardamon testo kardamon v mlece mandelmasa recepty kardamon-recepty kardamon prášek mandelmassu

Suroviny: mléko, smetana ke šlehání, cukr krupice, cukr moučkový, mouka hladká, prášek do pečiva, máslo, droždí, mandelmassa, vejce, kardamom, sůl

TopRecepty.cz

Semlor

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Nq