Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 642 kJ / 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,15 g |
| Tuky | 16,97 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 440 mg |
| Sodík | 735 mg |
| Sůl | 1,78 g |
| Sacharidy | 6,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Johančino tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ARj
Moje poznámka
Johančino tajemství
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ARj
Nejnovější recepty
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 1 hodinou
Cukroví s pistáciovým krémem zdobené pistáciemi
Přidáno před 3 hodinami
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 13 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Martula před 22 minutami
Domácí langoše
Jan Nemec před 40 minutami
Plněné ořechy
Jan Nemec před 41 minutami
Nadýchaný císařský trhanec - Kaiserschmarren
Modemo před 2 hodinami
Jablečné lívance
oldlhot před 3 hodinami
Šťavnatá vepřová pečeně
bobnak před 3 hodinami
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 4 hodinami
Vosí hnízda
Luentynka před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 4 hodinami
Tématické fráze:
sosík k masu,
marlenka recept,
johankino tajomstvo,
sosík recept,
recept na sosík,
jak udelat sosik,
johankino tajemství,
kuřecí steak s broskví sosík,
tajemství recept,
jphančino tajemství,
johanino tajemství,
johanino tajemstv,
jahančino tajemství recept,
johančnino tajemství,
sosík k masu recept,
recept-johancino tajemstvi,
mandelmassa,
jak se dela sosik,
babicovy dobroty marlenka,
sosík na kuřecí platek
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
kompot broskvový,
sýr,
šunka,
pomeranče,
mouka hladká,
máslo,
omáčka sojová,
olej,
pepř,
sůl
Komentáře (12)