Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 832 kJ / 2 828 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,78 g |
Tuky | 59,27 g |
Vláknina | 56,34 g |
Cholesterol | 261 mg |
Sodík | 5,26 g |
Sůl | 12,23 g |
Sacharidy | 453,68 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb, který není asi tak, jak by měl být
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPGJ
Moje poznámka
Chléb, který není asi tak, jak by měl být
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JPGJ
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 34 minutami
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 23 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Tvarohová bábovka se sušeným ovocem
Přidáno 21. 10. 2025 15:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 26 minutami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 12 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 12 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 13 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 13 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 13 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 13 hodinami
Tématické fráze:
jak upéct chleba,
recept na chleba v domácí pekárně,
recept na chleba,
peceni chleba v domaci pekarne,
chléb štěstí,
jak péct v domácí pekárně,
recept chleba,
jak upéct chleba v pekarne,
jak péct chleba,
recept na pečení chleba,
pečení chleba,
top recepty chléb připravený v pekárně,
špatně upečený chléb,
jak se pece chleba,
pečení v domácí pekárně,
domácí peká,
jak upéct chléb,
v cem pect chleba,
jak upéct chleba v domácí pekárně,
pečeme v domácí pekárně
Suroviny:
mouka hladká,
mouka celozrnná žitná,
mouka žitná chlebová,
žloutek,
podmáslí,
voda,
sůl,
cukr,
ocet,
olej,
semínka lněná,
kmín celý,
škvarky,
droždí
Komentáře (20)
Navíc celozrnná mouka znamená, že je semleto celé zrno včetně obalových částí obilky. To znamená včetně vitamínů a minerálních látek obsažených v obalové části. Ty pak podporují vitalitu kvasinek a urychlují proces fermentace - těsto rychleji kyne, proto je potřeba dobu kynutí naopak zkrátit.
http://miric.unas.cz