Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Napoleonské řezy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy piplačka, ale stojí za to i za to čekání

piplačka, ale stojí za to i za to čekání

25. 2. 2011 13:42

Suroviny

Porce: každý krájíme jinak

Nutriční hodnoty

Energie8 410 kJ / 2 010 kcal
Bílkoviny20,00 g
Tuky140,00 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 225 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy165,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nechci samochválu, ta smrdí... Bohužel, jsem antitalent, já a technika, PC mi ukazuje navrch, takže na vás...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

22. 7. 2018 14:06

Veronika.Hrozna

25. 2. 2016 20:19

Našla jsem ve špajzu tři Salka ,asi udělám ,líbí se mi moc!

Liska741

23. 5. 2012 21:46

to musím ochutnat :-K

Iljusa

24. 11. 2011 12:23

Bibinka: Díky za připomenutí, již dlouho jsem jej nepekla - zkusím z nevařeného Salka ;-)

Bahula

23. 11. 2011 22:27

No teď čtu ty komentáře. Já bych to také dělala z másla.

Bahula

23. 11. 2011 22:22

Bibinka::yes::yes::yes:

Bibinka

23. 11. 2011 22:14

santa:Santo, moc velká dobrota;-) a krom vaření salka i rychlé. Dala jsem ti fotky, ale nebylo to ještě dokonale ztuhlé, ale tobě dávám 4.bod:yes:

Betina:Betinko, děkuji za pochvalu;-)

rebeka

23. 11. 2011 22:11

mám na to chuť..tolik krému:-p:-p:yes::yes:
Bibi, děláš ty ještě něco jiného, než že vaříš, fotíš, vaříš, fotíš..a furt dokola:-O:-D:yes::yes:

Betina

23. 11. 2011 22:09

Bibinka moc krasny

santa

14. 8. 2011 23:02

Jenny:Hera už není co byla a máslo se musí taky přebírat a číst,co v něm je....Prostě šetří,je lepší nakupovat v Německu,tam to ještě nešidí!!!!!

Jenny

14. 8. 2011 15:00

heru moc nemusím,máslo je nejlepší,ale každý dle svého gusta...jinak dávám bodík:yes:;-)

santa

9. 8. 2011 20:21

ananas71:
Děkuji,je to recept z Ruska a já si ho trochu předělala a vyšlo tohle...:-D

ananas71

28. 2. 2011 15:14

Super opravdu stojí za 1*******:-p

jehlanka73

25. 2. 2011 15:32

Santo, na nás můžeš co chceš, ale fotku by to chtělo...:-((

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: napoleonovy řezy napoleonovy rezy recept napoleonovy řezy na plech krém z nevařeného salka napoleonovi řezy na plech napoleonovi řezy napoleonove řezy na plech řezy ze salka napolenovy řezy krém ze salka nevařeného napoleonovi řezy recept napoleonský řez napoleon řezy řezy napoleon napoleonove řezy krem ze salka nevareny napolenske rezy napoleonově řezy recept napoleoské řezy napolenovy řezy na plech

Suroviny: těsto listové, salko, tuk hera, mouka hladká, ořechy mleté

TopRecepty.cz

Napoleonské řezy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y6o7