Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kadlíkův dušený kel s erteplama

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

1. 3. 2011 11:05

Suroviny

Porce: než se to sní...

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 162 kJ / 278 kcal
Bílkoviny11,94 g
Tuky15,50 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 867 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy19,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jirholu jirholu

1. 3. 2011 11:38

Takhle dělala dušenou kapustu moje maminka, ale bez masa-jenom se salámem a byla to úžasná pochoutka :-p. Puch z kapusty nám nevadil :-D:yes: +1

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kel kel recept recept na kel duseny kel dušený kel recept recept kel recepty kél kel recepty jak uvařit kel jak se vaří kel kél s bramborem vařený kel kel duseny recepty na kel co je kel vaříme kel kelové zeli co je to kel uvarit kel kel vařený

Suroviny: kapusta, sádlo, mouka hladká, salám šunkový, cibule, brambory, česnek, sůl, kmín celý, pepř, ocet

TopRecepty.cz

Kadlíkův dušený kel s erteplama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5lLR