Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 021 kJ / 483 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,00 g |
| Tuky | 3,10 g |
| Vláknina | 43,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 111 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z brokolicových košťálů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvjl
Moje poznámka
Polévka z brokolicových košťálů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvjl
Nejnovější recepty
Dýňový koláč à la pizza pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Dýňové placičky se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový ptáček v rozletu
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová pečeně na zelenině se zakysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Brambory s parmskou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Tuňáková houstička vhodná pro nízkosacharidovou stravu
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový větrník na plech
dejvi01 před 1 hodinou
Bílý chléb
Petulice před 1 hodinou
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
Amona před 3 hodinami
Biskupský chlebíček II
DVJU7 před 4 hodinami
Citronové tartaletky
Routeu před 4 hodinami
Babiččina třená bábovka
LittlePumpkin před 5 hodinami
Pizza tyčinky z kynutého těsta
GabinaKol před 6 hodinami
Bramboračka č. 3
Sahula před 6 hodinami
Tématické fráze:
košťál,
koštály,
co je košťál,
co s košťálem brokolice,
menu doma polevka brokolice,
polévka z koštálu,
co s košťálem od brokolice,
brokolice do mrazáku,
co je to koštal,
co jsou košťály,
co obsahuje koštál z brikolice,
polévka z brokolicového košťálu,
košťál z borkolice,
polévka z brokolice,
brokolicová polévka i s košťálem,
recept z kostalove zeleniny,
recept košťálové zeleniny,
košťál v polévce,
brokolicová polévka,
brokolicová polévka podle pauluse
Suroviny:
brokolice,
voda,
brambory,
mléko,
solamyl,
olej,
chléb,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
Je vseobecne znamo, jakym zpusobem je po sklizni osetrovana ta takzvane "prumyslova", kterou obycejne kupujeme v marketech.
+
A do mrazáku na vývar...To mě taky nenapadlo
Já si košťály dávám do mrazáku a používám spolu s kořenovou zeleninou při přípravě masových vývarů.