Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 021 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 3,10 g |
Vláknina | 43,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 46,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z brokolicových košťálů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvjl
Moje poznámka
Polévka z brokolicových košťálů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jvjl
Nejnovější recepty
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Mrkvová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno před 16 hodinami
Směs mořských plodů obalená a smažená
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánka ze sýrů a šunky
Přidáno 6. 10. 2025 20:48:13
Křenová pomazánka se sýrem
Přidáno 6. 10. 2025 16:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rakytníkový sirup zastudena
Receptynove před 7 hodinami
Mrkvovo-česneková polévka
Valis před 8 hodinami
Koláč s hruškami
Jessie před 9 hodinami
Pomazánka z vepřového masa
iveta.kroul před 10 hodinami
Pikantní kuřecí maso na zelenině
Danoouch před 10 hodinami
Kuskus s mletým masem
vendycervenkova před 12 hodinami
Květáková polévka s vločkami a čerstvou majoránkou
wimra před 12 hodinami
Výborný rychlý makovec
Kottatko před 13 hodinami
Dušená kapusta na slanině
Mormon před 13 hodinami
Domácí noky zapečené s lososem a špenátem
TondaJ před 14 hodinami
Tématické fráze:
košťál,
koštály,
co je košťál,
co s košťálem brokolice,
menu doma polevka brokolice,
polévka z koštálu,
co s košťálem od brokolice,
brokolice do mrazáku,
co je to koštal,
co jsou košťály,
co obsahuje koštál z brikolice,
polévka z brokolicového košťálu,
košťál z borkolice,
polévka z brokolice,
brokolicová polévka i s košťálem,
recept z kostalove zeleniny,
recept košťálové zeleniny,
košťál v polévce,
brokolicová polévka,
brokolicová polévka podle pauluse
Suroviny:
brokolice,
voda,
brambory,
mléko,
solamyl,
olej,
chléb,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
Je vseobecne znamo, jakym zpusobem je po sklizni osetrovana ta takzvane "prumyslova", kterou obycejne kupujeme v marketech.
+
A do mrazáku na vývar...To mě taky nenapadlo
Já si košťály dávám do mrazáku a používám spolu s kořenovou zeleninou při přípravě masových vývarů.