Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 003 kJ / 1 196 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,53 g |
Tuky | 55,08 g |
Vláknina | 10,67 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 20,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwQJ
Moje poznámka
Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZwQJ
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 14 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 17 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 22 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Diviska87 před 48 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
B.Anna před 52 minutami
Cukeťák II
radbastim před 3 hodinami
Sněhový rybízový koláč
upavla před 11 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 12 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 15 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 15 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 16 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 16 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 17 hodinami
Tématické fráze:
nakládaná roštěná,
artyčok recepty,
nakládaný artyčok,
nakládané artyčoky,
náhrada parmazánu,
nakládané artyčoky recept,
parmazan náhrada,
artyčoky,
pecorino a jeho náhrada,
pecorino a jeho náhrada,
nakládané artyčoky recepty,
náhrada za parmazán,
artyčok nakládaný,
parmezán kaufland,
parmská šunka recepty,
artyčok recept,
artyčoky recepty,
artyčok,
vaření roštěná,
parmezán v kauflandu
Suroviny:
roštěná hovězí,
šunka parmská,
nakládané artyčoky,
sýr parmazán strouhaný,
směs nakládací křehké maso,
česnek sušený,
petrželka hladkolistá,
olej olivový,
vývar masový,
mouka hladká,
máslo,
pepř,
sůl
Komentáře (26)
To je můj způsob udržování se při rozumných dávkách jídla a pochutnání si zároveň.
Eliz
Děkuju za krásné komentáře.
Majdo, já jsem se s artyčoky setkala poprvé na pizze, když začaly italské pizzerie a mám je moc ráda - teda ty marinované, konzervované, čerstvé jsem, myslím, také ještě nepoužila.
Dnes už končím, slibuji...
Tento recept se mi také moc líbí