Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Korunovační kuře

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba tepelné úpravy: 50 min

50 min (50 min tepelná úprava)

30. 4. 2011 20:03

Suroviny

Porce: podle strávníků

Nutriční hodnoty

Energie2 790 kJ / 667 kcal
Bílkoviny14,23 g
Tuky2,17 g
Vláknina28,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 79 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy134,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept byl v roce 1953 součástí menu při příležitosti korunovace královny Alžběty pod názvem Coronation Chicken a byl uveřejněný v rozhovoru magazínu Dnes z 28.4.2011 s panem Benjaminem Kurasem

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

30. 4. 2011 20:06

Spagi, to je moc zajímavý recept ;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co uvařit z kuřete mazání na kuře korunovační salát coronation kure coronation chicken kuře královny alžběty kuře podle alžběty předkrm z kuřete korunovační kuře video recept coronation chicken recept couvarit z kuřete co uvařit -šlehačka maso co uvarit z kurat recept coronation chicken zajímavé kuře recept coronation kure a ovoce kuřecí korunovační salát korunovační kuřecí kuře coronation

Suroviny: kuře, bobkový list, cibule, koření kari, pepř černý, majonéza, smetana ke šlehání, protlak rajčatový, meruňky sušené, citron, šťáva citronová, cukr, vývar kuřecí, víno bílé, sůl, tuk, okurka salátová

TopRecepty.cz

Korunovační kuře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/PMBl