Suroviny
Porce: plný hrnec
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 702 kJ / 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,74 g |
Tuky | 0,72 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 27,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 6. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlíkova polívečka z krůtích krků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1V4V
Moje poznámka
Kadlíkova polívečka z krůtích krků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1V4V
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 14 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 17 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 3 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 4 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 5 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 6 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 10 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 11 hodinami
Tématické fráze:
krůtí polívka,
krůtí krky,
polivka z krutich krku,
polévka z krutích krků,
krůtí játrové knedlíčky,
krůtí krk recept,
krůtí krk,
polívka z krku,
recepty na krůtí krky,
pečené krůtí krky,
krutí polívka (jaké ingredience),
polivka kruti,
krutí krky recepty,
játrové krůtí knedlíčky,
krutí krk recepty,
pajšlová polévka,
recept na krůtí krky,
kruti krk recepty.cz,
krůtí polévka,
co z krůtích krku
Suroviny:
krky krůtí,
cibule,
česnek,
kedlubna,
mrkev,
libeček,
petrželka,
knedlíčky játrové,
sůl,
pepř,
tymián
Komentáře (16)
O tvém geniálním popisu nemluvě. Člověče, že ses nepochlubil že jsi vlastníkem zoologické zahrady.
paráda,Kadlíku
už jsem to viděl, jako podobný recept, už jsem studoval...
Ono to s tím mým vařením není až tak žhavé... Vařím jednou za dva až tři dny, a hlavně proto, aby se dcera furt nedusila nudlama od rákosníků... a vyběháme to s našima třema hafanama, a starostma o asi 70 zvířátek...